Къдрокосата синоптичка Гергана Малкоданска е едно от лицата на Нова

...
Къдрокосата синоптичка Гергана Малкоданска е едно от лицата на Нова
Коментари Харесай

Гери Малкоданска била манекенка при Калканджиева

Къдрокосата синоптичка Гергана Малкоданска е едно от лицата на Нова телевизия и е построила сполучлива кариера, само че стартът й напълно не е бил летящ. Преди да изгрее в прогнозата за времето, 179-сантиметровата хубавица с буйни къдрици се е изявявала като модел в организацията на Жени Калканджиева „ Визаж ”. Дори спечелила състезанието „ Супермодел на България ” и почнала да се снима интензивно у нас и в чужбина.

Заради невероятната си аналогия с холивудската звезда Никол Кидман, нееднократно Гери е получавала предложения да се снима в киното. Тя обаче считала, че няма нужните качества, а и не намирала за редно човек да се раздира на няколко фронта. Преди 10 години, когато била едвам 19-годишна тийнейджърка, Гери се явила на кастинг за водещи на прогнозата за времето по несъществуващата през днешния ден телевизия Би Би Ти, благосъстоятелност на оръжейния необут Петър Манджуков. По това време тя учела публицистика в първи курс в УНСС и въпреки че е от лекарско семейство, мечтаела да бъде тв публицист. Забавен архивен видеоклип от пробните фотоси на най-колоритните кандидатки, които трансформираха географията на света, показвайки цялостно незнание и липса на обикновени знания по георгафия, се завъртя и в интернет. Повечето от участничките в кастинга не можеха да посочат на интерактивната карта къде се намират европейски страни и едни от най-големите градове у нас. Отговорите „ Няма го на тази карта ”, „ Сигурно е някъде тук ” и „ Май се е преместила ”, твърдяха кандидатките и предизвикваха смях у екипа на Би Би Ти, който трябваше да отсее най-хубавите претендентки. Сред претендентките е и самата Малкоданска, която разпалено ръкомаха, показвайки неверно посоките на света, написа " Уикенд ".

И въпреки всичко, измежду многочислените участнички в кастинга, Гери се оказва една от най-надеждните. Доказателство за това е, че за 10-годишния си стаж като водеща на прогнозите за времето, къдрокосата хубавица няма нито един фрапиращ гаф. Тъй като имала проблеми с изговарянето на буквала „ л ”, един път седмично Гери ходела на курсове по правоговор в малкия екран.  „ Започнах още на 19. След кастинг за прогнозата за времето към телевизия ББТ, бяхме определени аз и още две девойки, които да продължим на ефир. В идващите години минах през разнообразни сфери в телевизионната среда, откривайки „ моето местенце ” като презентатор на времето по Нова ”, споделяла е Малкоданска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР