Кадро БТВДоста коментари се изсипаха по майката с три деца,

...
Кадро БТВДоста коментари се изсипаха по майката с три деца,
Коментари Харесай

Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ

Доста мнения се изсипаха по майката с три деца, воин в последния епизод на „ Бригада нов дом “. Намериха се хора, които да я подлагат на критика за положението на дома й, само че всеобщо феновете бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което дамата получи с ремонта на къщата и колата й даде подтик и още сили да продължи напред и тя тъкмо това е направила.

Аз знам какви бяха проблемите на къщата и това, което направи екипа е в действителност доста. Досега през зимата от всички стаи можехме да употребяваме единствено една. Точно преди да ме изненада бригадата се чудех по какъв начин ще преживеем още една зима в една стая.


`); break case width
Най-често обитаваме детската стая. Старая се да извозвам колкото може повече време с тях. Нещата са естествени към този момент за нас.

Някои от мненията се отнасяха за колата на Роси, като считаха, че щом има автомобил има средства и няма потребност от тази помощ. От предаването ремонтираха и нея и в този момент многодетната майка умерено може да води децата си на учебно заведение и детска градина.



Това беше „ Черешката на тортата “, тъй като за мен колата е скъпа, беше на дядо ми и в действителност ми е извънредно нужна. Сега с нея се оправяме все по-добре. Това беше жест, който в действителност не чаках. Предстои огромното ми дете да е първи клас, а дребните на градина и за мен в действителност е доста значимо да мога сама да ги повеждам и прибирам.

Роси показа, че откакто се е отърсила от негативите, дружно с напускането на брачна половинка й е почнала да сбъдва фантазиите си, които не са някаква волност, а най-нормални за всеки от нас.



Поставих си при започване на предходната година високи цели – да изкарам брошура, да имам кола, да работя и да си виждам децата. Ремонтът беше подарък от ориста за всичко неприятно през което сме минали. В момента и работя в детски магазин.

Роси има още цели пред себе си и продължава напред до момента в който ги доближи. Желанието й е да стане счетоводител, да запише висше и да учи право.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР