Кадрите, които показват нещо като официално обръщение на президента на

...
Кадрите, които показват нещо като официално обръщение на президента на
Коментари Харесай

Вирусно видео, в което Байдън потвърждава съществуването на извънземни, е фалшификат

Кадрите, които демонстрират нещо като публично послание на президента на Съединени американски щати, обикалят онлайн пространството и стана вирусно за няколко часа.Скорошната вълна от произшествия, включващи неидентифицирани обекти, свалени от американски изтребители, докара до повишаване на интереса към феномена НЛО и опцията за посещаване на извънземни през последните няколко седмици.Съвсем неотдавна се появи видео на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, което наподобява удостоверява, че тези обекти в действителност са с извънземен генезис. Клипът, който демонстрира по какъв начин Байдън дава публично изказване от подиум (вероятно в Белия дом), бързо притегли доста внимание в обществените медии.„ Днес съм тук, с цел да ви осведомявам, че редица неидентифицирани летящи обекти са се появили над доста елементи на нашата страна “, сподели той. “Въпреки че точният им генезис към момента е неустановен, ФБР ме осведоми, че е доста евентуално това да са гости от извънземен темперамент. ”Както се оказва обаче видеото в действителност е цялостен фалшификат.
От една страна, сходно изказване в никакъв случай не е идвало от Белия дом. Второ, наподобява, че фрагментите са били модифицирани – евентуално благодарение на AI(Изкуствен Интелект) за манипулиране на изображението и звука.Това е най-новото в дълга поредност от „ диип фалшив “ видеоклипове, които демонстрират същински човек да споделя или прави нещо, което в никакъв случай не е казвал или правил в действителния живот.Това показва още един път какъв брой елементарно могат да бъдат манипулирани фрагменти с политици и други обществени фигури – което прави по-трудно от всеки път да се каже кое е същинско и кое не.
Jetzt drehen die in #Washington komplett durch. Joe #Biden informiert gerade die Nation dass es sich bei den Flugobjekten um extraterrestrische Besucher handelt.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР