Кадри: ТелеграмПоказаха първи кадри с атентаторите от Москва. Камерите са

...
Кадри: ТелеграмПоказаха първи кадри с атентаторите от Москва. Камерите са
Коментари Харесай

Показаха първи кадри с атентаторите от Москва

Кадри: Телеграм

Показаха първи фрагменти с атентаторите от Москва. Камерите са снимали двама души, излиза наяве от изтекли видеа в Телеграм, написа Lupa.

Все още не е явен точния брой на терористите, окървавили довечера концертната зала край Москва. Първоначално се смяташе, че това са петима мъже, само че съгласно последните информации, съпричастни към офанзивата са най-малко 7 души.

Независими съветски медии разгласиха късно довечера неразбираема фотография на двама от тях. Тя е свалена от видеоклип, изработен от човек в залата. Независимият от Москва уебсайт " База " пък заяви, че чиновниците на реда търсят бял седан, с който терористите най-вероятно са избягали.



Телеграм канал заяви към 22,40 часа довечера българско време, че се търсят мъже от Ингушетия по съмнение за присъединяване в днешния терористичен акт. Тази информация няма публично удостоверение. Русия към момента не е оповестила публично имената на терористите.

Колата, употребена от терористите, до късно вечерта в петък беше паркирана в " Крокус Сити Хол " и съгласно проверяващи може да е оборудвана с експлозиви. Периметърът е обкръжен, а на място дойдоха няколко екипа сапьори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР