Кадри: Нова твРепортерката на Нова телевизия и TrafficNews Тина Ивайлова

...
Кадри: Нова твРепортерката на Нова телевизия и TrafficNews Тина Ивайлова
Коментари Харесай

Как живеят двама братя с ТЕЛК - ове за слепота и нужда от 100% чужда помощ

Кадри: Нова тв

Репортерката на Нова телевизия и TrafficNews Тина Ивайлова разкри в утринния блок на „ Здравей, България “ поредна скица с ТЕЛК-ове. Двама братя от плевенското село Долни Дъбник слепи по документи карат първокласни коли. Според техния ТЕЛК за слепота на тях им е нужна 100% непозната помощ.

Братята се споделят Горан Станев и Станьо Маринов и са известни на правораздаването и от преди. Въпреки че по документи са слепи, имат влезнали в действие актове  и присъди за шофиране на автомобил без шофьорски книжки. А удостоверение за правоуправление нямат поради диагнозите си

``
реклама

„ Не твърдим, че документите им са подправени. Има си проверяващи органи, сезирали сме плевенската полиция, отдел Икономическа полиция, спецпрокуратурата работи по този случая. Според фрагментите обаче тези хора не се нуждаят от 100% непозната помощ. Имат някакво заболяване, само че не е такова ”, разяснява репортерът Тина Ивайлова. „ Автомобилите са на тяхно име. Имат доста формирани актове ”.



„ Братята са известни по едно мегадело за пране на пари. Те двамата, майка им, татко им и сестра им са наказани на общо 41 години на 2 инстанции. Преди дни майката бе ескортирана в Сливенския затвор, ще лежи 8 години ”, изясни Тина Ивайлова.

По думите ѝ майката е наказана за измами над чужденки, осъществени сред 2009-2013 година „ Измамите са общо 212. Това дело е за 3 измами за 4 милиона лв.. Мамила ги е, че ще им скапе черна магия, ще ги избави от проклятието на околните им ”, описа Тина Ивайлова.

Кадър Нова телевизия



Кадър Нова телевизия



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР