кадри Нова телуевизия, bTVПолюсни гледни точи за времето тази зима

...
кадри Нова телуевизия, bTVПолюсни гледни точи за времето тази зима
Коментари Харесай

Виктор Николаев понася мъжки зимата, Злати Йочев зъзне с шал и в студиото

кадри Нова телуевизия, bTV

Полюсни гледни точи за времето тази зима застъпиха двамата мъже, с които се разсънват феновете в България всяка заран. Според водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев, прогнозите за ледени дни просто не са се сбъднали.

„ Много ни бяха изплашили за ниските температури. И за през вчерашния ден мога да кажа, че не беше толкоз студено, колкото ни бяха настроили да бъде “, разяснява Николаев.


Външна реклама`); break case width
„ Факт, апокалипсис няма, само че си е студено, Вики “, това му отговори колежката му Мира Иванова.

„ Ами отново стигаме до извода – неприятно ли е времето, или има зле облечени хора? “, разяснява той.

В студиото на утринния блок на bTV ситуацията беше напълно друга. Там Златимир Йочев по едно време водеше загърнат с шал, въпреки че надали е зъзнал на работното си място. Той заприказва за рекордни студове, като имаше поради регистрираните -16 градуса в Кнежа. Това в действителност е най-ниската температура от началото на тази зима, само че навръх това място постоянно става и под -20 през зимата.

„ И ние сме като останалите хора, и ние носим неща, които да ни топлят “, поде прочувствена дрънканица Йочев.

На диванчето на „ Тази заран “ внезапно се завъртя думата „ заушвам “, която по някаква причина се видя доста смешна на Мария Цънцарова.



„ Това от „ зауствам “ ли идва? “, опита се да оригиналничи тя. Истината е, че думата я има и в формалните речници на българския език, само че наподобява водещата просто не я знае.

Макар температурите да са доста надалеч от рекордните студове за България, климатологът проф. Георги Рачев реши за подходящо да изяснява какво съставлява „ бялата гибел “, която настава при измръзване.



„ При -30 при теб идва една красива дама в бяло и стартира да ти шепне нещо. И на теб ти става прелестно и дори по-топло и по тази причина намират измръзналите алпинисти най-често усмихнати “, изясни сякаш поетично, само че в действителност много злокобно проф. Рачев.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР