кадри Нова телевизияСиноптичката на Нова телевизия Никол Станкулова подгони готвачът

...
кадри Нова телевизияСиноптичката на Нова телевизия Никол Станкулова подгони готвачът
Коментари Харесай

Бой при Гала! Никол Станкулова скочи на готвача Станислав заради жестока обида

кадри Нова телевизия

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова подгони готвачът Станислав Иванова из студиото на Гала. Причината беше засегнатост, която спечелилият от предния сезон на „ Хелс китчън “ ѝ нанесе изцяло несъзнателно. Напротив, той се опита да ѝ каже нещо благо, само че се получи тъкмо противоположното.



Докато Станислав си готвеше в кухнята рецептата на деня, Гала и Николчето, както я назовават всички, се подредиха да го гледат и да го разсейват. Синоптичката му дръпна един бърз разпит дали е женен, кой готви у тях и всевъзможни други въпроси от този вид. Кулинарят отговаряше, само че се опитваше и да си каже готварските неща в интерес на феновете.
`); break case width


В един миг Станислав реши да отговори на интереса на Станкулова и небрежно изръси смело самопризнание:

„ Аз те виждам от много време и като дребен бях влюбен в теб “, призна Станислав леко сконфузено.



Никол обаче просто пощуря от сравнението на възрастта им, което не е в нейна изгода. „ Бой за теб! “, нададе зов 35-гозишната синоптичка, която очевидно се наскърбява грубо, когато ѝ припомнят, че към този момент не е напълно в първа младост.



През това време Гала не можеше да си събере усмивката. Тя от една страна се забавляваше на непохватния комплимент на Станислав, а от друга на реакцията на Николчето, която скочи като ужилена. Няма по какъв начин водещата да не беше най-малко малко удовлетворена, че този път шегата за възрастта не е за нейна сметка.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР