кадри Нова телевизияЕдно от нещата, които правят Гала една от

...
кадри Нова телевизияЕдно от нещата, които правят Гала една от
Коментари Харесай

Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия

Едно от нещата, които вършат Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е геният за избор на визия съгласно случая.  На 1 март водещата на „ На кафе “ даде следващ образец по какъв начин се прави това.



Гала се появи в студиото с отбор, който е модерната версия на българската национална носия. Той беше комбиниране от сукман и кафтан, които бяха богато украсени със стилни шевици. Макар осъществяването на облеклата беше стилна интерпретация на старовремското обичайно българско облекло. Дори и златните чехли, с които завършваше тоалета, са подобаващи, в случай че бъдат сложени в подтекста на националните приказки.
`); break case width


Че Баба Марта може да е и нетрадиционна, се видя още при започване на предаването, когато човек от екипа на „ На кафе “ получи специфична синя мартеница, тъй като бил вманиачен почитател на ФК „ Левски “ и не носил в никакъв случай „ цесекарско “ алено.



Журналистката Кристина Патрашкова особено настоя Гала да покаже модерната си носия. „ Много съм етно “, сподели със удовлетворение водещата. Но освен тя получи поздравления за типа си в първото мартенско издание на „ На кафе “.



Актьорът Дарин Ангелов се появи в лъскаво поло вид „ броня “. Решението е несъмнено самоуверено, тъй като дрехата е оттатък одобрената граница какво е обикновено да носи един мъж. Дори Гала се пошегува, че дрехата като че ли е открадната от нейния дрешник.



Дизайнерските решения в предаването могат да бъдат избрани и като провокативни. Истината е обаче, че навръх празник като Баба Марта е превъзходен мотив да се покаже, че традициите са нещо живо и изменящо си и би трябвало да се обновяват.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР