кадри Нова телевизия, YouTube/След игритеМартин Николов-Елвиса, който се превърна в

...
кадри Нова телевизия, YouTube/След игритеМартин Николов-Елвиса, който се превърна в
Коментари Харесай

Мартин Елвиса направи на пух и прах Денислава и Емануела

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите

Мартин Николов-Елвиса, който се трансформира в огромната сензация на „ Игри на волята “ 5 наруши мълчанието си и описа по какъв начин са изглеждали нещата в предаването от неговата позиция. В подкаста „ След игрите “ той даде доста подробни отговори за всички най-спорни моменти в предаването, в които естествено беше заплетен и той.



Елвиса описа и много неща, които не са били излъчени в предаването, а може би е трябвало. Един от тях да вземем за пример е от борба с Момчил, в която той е получил травмата, поради която игра безусловно с една ръка във финалната фаза. Друго, което не се е схванало от публиката е, че с Мартин в действителност са били много близки и от самото начало са си говорили на всевъзможни тематики, в това число и за дамите до себе си.



 

Истинската си изповед обаче Мартин направи в „ На кафе “ при Гала. Там той напълно откровено призна, че е знаел, че ще бъде ненавиждан от множеството фенове.

„ Аз съм от тези, които никой не ги обича. Не съм състезател, показан съм като някакъв милионер. Ако падам, всички ще се ядосват, че съм взел мястото на някой по-подготвен.

Ако спечелвам, всички ще кажат, че е нагласено “, разяснява третият в този сезон на „ Игрите “.



„ Ти счупи играта! “, похвали го Гала, която призна, че първоначално въобще не го харесвала, само че най-после мнението ѝ радикално се трансформирало.
Елвиса няма скоро да елементарни на Денислава за думите по негов адрес
Мартин призна, че продължава да е мощно отчаян от Денислава, изключително като чул синхроните, в които тя изяснява дейностите си сама пред камерата.

След като чул обидите по собствен адрес, той ѝ се обадил и я попитал не я ли е позор от себе си, когато се гледа.

По думите му, тя почнала да му се извинява.



Елвиса добави също, че въобще не желае да приказва за Виолета, само че призна, че тя е неповторим воин в предаването.

„ Ако бях на мястото на Краси Дунев, бих понижил интервютата “, сподели той по адрес на другия си непрекъснат зложелател в риалитито.



Мартин разяснява и държанието на някогашната му половинка Емануела.

Поп фолк звездата го попиля с изявления в медиите по време на предаването.

„ Тя непрекъснато се ядосва за нещо, ядосана е по подразбиране. Бяхме огромен огън 6 години, разделяли сме се несъмнено 20 пъти. За нея неприятна дума няма да кажа “, съобщи Елвиса. Той също по този начин призна, че тъкмо Емануела го предиздвикала да влезе в „ Игри на волята “ с ангажимента обаче, че малко най-малко би трябвало да потренира тялото си преди този момент.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР