Кадри: Нова телевизияВ четвъртък сутринта бургаски апартамент бе ограбен, а

...
Кадри: Нова телевизияВ четвъртък сутринта бургаски апартамент бе ограбен, а
Коментари Харесай

Ограбено семейство в Бургас иска да се върнат Крумовите закони

Кадри: " Нова телевизия "

В четвъртък сутринта бургаски апартамент бе ограбен, а по-късно един от причинителите бе арестуван след гонка с полицията.

Собственици на жилището са Али и Фатме. " С кози крайник е разрушена съгласно мен вратата, с отвертка няма по какъв начин. Аз бях в чужбина. Обадиха ми се, че би трябвало да се прибера ", стартира описа си мъжът пред " Нова телевизия ".



" Долу като пристигнах имаше 15 служители на реда. Качихме се горе. Едната стая беше смут - всичко свалено, от дрешника, под матрака, плазмата беше свалена. Ровили са на всички места. Откраднали са пари, даже диоптрични очила, суджука от фризера взели, преносимия компютър ", показа Фатме.



" Спряло ги е това, че съседи са чули, обадили са се на полицията. След това като са чули сирените са тръгнали да бягат. Били са приготвили всичко, само че в последна сметка са тръгнали единствено с парите. Чувал съм, че има хора, които крият парите в хладилника, по тази причина са бръкнали в камерата, не поради каймата. Благодаря на полицията ", добави Али.

Извършителите са 49-годишен мъж от харманлийско село, 23-годишна бургазлийка и 59-годишен софиянец, който бе показан на фотоси и фрагменти по какъв начин е задържан.

" Още дори не мога да дремя, още съм обезпокоена. Какво наказване желая? Честно, в случай че желаят да споделям, аз желая да ги убият, в огромен потрес бях аз. Полицаите си знаят работата, само че да убият по-добре ",  сподели дамата.

" Аз желая аз да ги санкционира, обаче не желая да влизам в детайлности. Крумовите закони - ръчички, очички... Айде, да спрем до тук ", добави Али.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР