Кадри: Нова телевизияТази вечер шоуто Като две капки вода се

...
Кадри: Нова телевизияТази вечер шоуто Като две капки вода се
Коментари Харесай

Стоичков подари на рожденика Халваджиян Златна топка

Кадри: " Нова телевизия "

Тази вечер шоуто " Като две капки вода " се завърна на екрана по " Нова телевизия " с благотворителното издание взаимно с " Уницеф ". Осем български звезди довечера ще пеят в дует с осем деца. Става дума за Веселин Маринов, Софи Маринова, Славин Славчев, Александър Сано, Михаела Маринова, Маргарита Хранова, Миро и Владо Михайлов.



Журито също е доста звездно. В него са актрисата и посланичка на " Уницеф " Елена Петрова, легендата на българския футбол Христо Стоичков, номинираната за " Оскар " холивудска звезда Мария Бакалова и продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян.



Последният през днешния ден е рожденик и бе сюрпризиран на сцената. Първо той получи от водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро на смешка дребна брошура със заглавие " Когато Маги ми заплати ", която се четяла за секунди.



След това от екрана той бе поздравен от двете си внучета, които секунди по-късно пристигнаха в студиото, прегърнаха го и застанаха до него.



Голямата изненада пристигна от Христо Стоичков, който подари на Халваджиян копие на " Златната топка ", дадена му за най-хубав футболист в света за 1994 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР