Кадри: Нова телевизияСтартът на новия телевизионен сезон официално бе даден

...
Кадри: Нова телевизияСтартът на новия телевизионен сезон официално бе даден
Коментари Харесай

Куп изненади на старта на Един за друг. Ето ги първите двойки

Кадри: " Нова телевизия "

Стартът на новия ефирен сезон публично бе даден довечера с първия епизод на риалитито за влюбени двойки " Един за различен ".

Навръх 14 февруари в Къщата на любовта влязоха първите седем от общо 13 фамилии. Както е известно, тази година има нова водеща в лицето на Мария Игнатова, която ще бъде лице на предаването в тандем с някогашния синоптик Емо Чолаков. Шоуто се излъчва за пета година и ще продължи три месеца.

Участващите двойки бяха сюрпризирани от няколко трудности преди да стигнат до самата къща.

Още първоначално те чуха неприятната вест, че могат да запазят единствено 40 кг от багажа си при влизането в новия им краткотраен дом. Така те трябваше да се отърват от доста от облеклата, обувките и предметите, които си носиха. Едната двойка даже имаше 166 кг багаж, като остана с по-малко от една четвърт от него.



След това всяко от фамилиите тръгваше с колата си по заснежения път и дамата направляваше мъжа посредством карта към няколко спирки. На останалите трудности ги чакаха някои от емблематичните участници от минали сезони.



Първата спирка бе при едни от любимците на публиката - Ванката и Александра от предходната година. Те им сервираха огромно количество храна, която двамата трябваше да изядат за несъмнено време, другояче понасяха санкции.



След това трябваше да вадят плюшени играчки от машина, която се ръководи с джойстик и кука. Накрая бе КПП-то пред Къщата на любовта. Там участниците трябваше да дават отговор на няколко въпроса, като обичаната ария на половинката им, рождени дни на родителите им и други Правилните отговори носеха щемпел върху визата за влизане в дома.



 

Ето и кои са седемте двойки, влезнали довечера.

Двойка №1



София и Тихомир Нейчеви от Харманли, на 30 и 34 години. Тя се занимава с маркетинг и реклама, а той е програмист с обичан сериал " Двама мъже и половина ". 

Двамата са от 15 години дружно - от 2 октомври 2008 година Разказаха, че са били в Америка повече от веднъж, с цел да работят там. София показа през сълзи, че на 21 години е изгубила първия си плод, само че по-късно не са изгубили вяра и им се родила дъщеричка. После обаче още веднъж губят дете, с цел да им се роди по-късно и наследник. Сега мечтаят за трето дете.

 

Двойка №2



Маргарита и Християн Кръстанови, на 32 и 33 години от село Мрамор. И двамата са служители на реда като са се срещнали в районното ръководство. От три години са дружно. Разказаха, че в началото за него сватбата била нелепост, само че по-късно паднал на колене и й предложил, а тя напряко припаднала, откакто изгубила схващане, виждайки обичания си с пръстена.



Имат дребна дъщеричка, а той от предходна връзка има друга щерка.

 

Двойка №3



Гергана и Светлозар от София, на 29 и 30 години. Жената прави букети дамата, а мъжът е бизнесмен. Заедно са от седем години. Светлозар е от София, а Гергана от Враца, само че до 15 години е израстнала в Украйна.

Двамата имат две деца. Дамата призна, че първоначално е имала проблем със свекървата и даже си събрала багажа и тръгнала с детето до момента в който той бил на работа. Но след това влюбените се оправили и се събрали. Били строги родители и двамата. Гергана показа през сълзи, че е отишла по време на войната да види своите майка и баба в Украйна.

 

Двойка №4



Петя и Дилян Иванови от Сливница, на 24 и 37 години. Двамата са дружно от девет години. Запознали се на фотосесия. " Аз имах фешън организация, а тя пристигна за фотоси. Беше на 14 години. Малко по-късно станахме двойка ", описа той в ефира. Дилян предложил брак в Дубай, а на сватбата им пяла Сашка Васева. Иванов призна, че готвел и миел чиниите у дома, а тя вършела мъжките работи. Двамата имат две деца.

 

Двойка №5



Петър Диков и Галена Дикова, на 32 и 28 години. Той е фермерът от риалитито " Фермер търси жена ", само че е намерил Галена другаде. Петър е от Генерал Тошево и работи с татко си и брат си в стопанството им. Тя пък е от Русе, а е израстнала в Щръклево. Работили са пет години във Англия, където са разнасяли храна. Със събраните пари си строят къща. В момента живеят в къщата на родителите на Диков в Генерал Тошево. Любопитното е, че Петър е предложил на Галена в " Забраненото шоу на Рачков " пред 3000 фенове в Бургас.

 

Двойка №6



Кристина и Емилиян, на 27 и 31 от Добрич. Заедно са от 2016 година съвсем 8 години. Той работи като търговски представител на медикаменти и хранителни добавки, пътува много, а тя работи в индустриална компания в Добрич, където е управител " Човешки запаси ". Били са в Германия, където тя е учила, а той се мести, с цел да е при нея. Връщат се по-късно в България, създали са си техен личен дом, имат куче Кая. Оженили са се през 2020 година Искат детенце, само че лекарите постянно им казвали, че са под стрес и би трябвало да са по-спокойни. Затова и влизат в " Един за различен ", с цел да намерят спокойствието, и по-късно се надяват да съумеят в опитите за дете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР