Кадри: Нова телевизияСериозни искри прехвърчаха в студиото на сутрешния Нова

...
Кадри: Нова телевизияСериозни искри прехвърчаха в студиото на сутрешния Нова
Коментари Харесай

Искри между Николай Денков и Цончо Ганев в Нова. Поискаха Виктор и Мира да въведат ред

Кадри: " Нова телевизия "

Сериозни искри прехвърчаха в студиото на утринния " Нова телевизия " по време на избирателен спор. В него участваха представители на ГЕРБ, ПП-ДБ, Възраждане, Българска социалистическа партия и Български напредък.



Всички обсъждаха най-актуалните тематики и провокации пред българската политика и стопанска система.

На няколко пъти обаче в спор влязоха Николай Денков от " Продължаваме промяната-Демократична България " и Цончо Ганев от " Възраждане ".

Първият им спор бе по тематиката за началото на инфлацията и повишението на цените. Денков не бе склонен с изказванието на Ганев от това по кое време е почнала тя, като твърдеше, че повода е стартът на войната в Украйна. Двамата започнаха дискусия, само че не се изслушваха, а водещите Виктор Николаев и Мира Иванова се пробваха да вкарат ред. Накрая Росен Желязков от ГЕРБ прикани да се върнат към нормалността и взе думата по въпросите.



Вторият миг, в който двамата спориха, бе, когато Ганев сподели, че държавното управление на " Продължаваме промяната " е спомогнало за инфлацията с помощите, които е раздавало на всички по равно. " Наляха се милиарди в поддръжка на инфлацията ", сподели представителят на " Възраждане ", което бе опонирано от Денков: " Виждам, че съгласно господин Ганев всички проблеми се дължат на нашата коалиция. Няма проблем, хората знаят защо става дума ", сподели Денков.

Последните пререкания бяха по тематиката със правосъдната промяна, като Ганев упрекна Политическа партия, че не са подкрепили значими промени, които щели да доведат до механизъм за премахване на основния прокурор. Тук Денков се обърна към водещите: " Аз ще отговоря, само че молбата ми е като почне господин Ганев да приказва да го спрете, тъй като аз няма по какъв начин да се надвиквам с него. Мога да диспутирам с вас, тъй като вие непрестанно говорите лъжи. Не сме трансформирали кворума. Аз съм пристигнал тук, с цел да мога да изразя причини ", съобщи Денков, само че Ганев още веднъж опонира, че приказва единствено обстоятелства.

" Нека въпреки всичко да се изслушваме ", прикани го водещата Мира Иванова.



" Тук има едно непрестанно надвикване от страна на " Възраждане ", несъмнено постоянно в съгласие с някои други, с цел да не могат да се чуят причини. Първо се споделят едни неистини, след което стартира надвикване. Бяха непокътнати тези планове за решение по метод, по който те по този начин или другояче нямаше да бъдат признати в това Народно заседание. Това, което ние декларирахме от първия ден, бе, че ще подкрепим тези решения, които предлага правосъдния министър Крум Зарков, които са получили утвърждение от Венецианската комисия ", безапелационен бе Денков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР