Кадри: Нова телевизияМного емоции предложи четвъртата вечер от Черешката на

...
Кадри: Нова телевизияМного емоции предложи четвъртата вечер от Черешката на
Коментари Харесай

Гатьо се изцепи в Черешката: Оряшкова си търси мъж, пишете й в Инстаграм

Кадри: " Нова телевизия "

Много страсти предложи четвъртата вечер от " Черешката на тортата " с присъединяване на любимци от " Игри на волята ". Домакин бе Мария Оряшкова, която е нееднократен международен и европейски първенец или медалист в спортове като джудо, самбо и сумо. Тя сподели част от оценките си пред камерите.

Доскорошната спортистка посрещна гостите си в жилището на свои другари, защото нейното жилище сега се подрежда. 



" За мен взеизвестен факт е, че не мога да сготвям. Дано тази престилка, която през вчерашния ден Мастагарков ми подари, да ми помогне ", показа с усмивка навършилата преди два дни 35 години Оряшкова.

За своите посетители Мария подготви два типа салата - картофена и микс, главното бе гювече с месо, малко картофи и яйце, а за десерт - тиква. Освен това на масата участваха домашна лютеница, домашна туршия и домашни мезета. Теодора Мудева пък бе почетена за това, че не яде всеки ден месо и нейното гювече бе без.



" Шеф Манчев, все едно съм на съревнование, а ти си моят арбитър, единствено че не те виждам ", сподели Оряшкова до момента в който готви.

Малко по-късно обаче пуснаха изявление пред камерата на един от най-одумваните участници в " Игрите " - Пеньо Гатевски-Гатьо, който се изцепи много ненадейно за домакинята.

" 100 % ще желае да направи огромно усещане. Не единствено на нас, на целия свят! Щото тя си търси мъж. Мария Оряшкова си търси другар. Ако някой я харесва, да й написа на персонално в " Инстаграм ", сподели той, а по-нататък в епизода по този начин и не разяснява персонално с Мария какво е изрекъл пред камерите и за какво го е направил.



След като всички седнаха на масата и си споделиха " наздраве " домашните оферти се харесаха доста, а Пеньо даже си изиска буркан лютеница за у дома.

Самата състезателка разкри, че се е отказала от спорта, на който е дала доста. Можела да се бори и до 40 години, защото може да издържи физически, само че си е споделила " край ".

Рълев показа в синхрон пред камерите, че тя в този момент заплаща цената на това да няма човек на себе си: " В тези години, в които тя е трябвало да откри подобаващия човек за себе си, се е отдала на тренировки напълно ".

След това всички се сплотиха, че доста е дала на спорта, само че малко е получила.



Оряшкова разкри, че в годините на кариерата си е приключила обучение, станала лекар по спортни науки. Тя желае да преподава в НСА и да тренира дечица, да си направи зала.



" Медалите не се помнят, а хората. Живее се с хората, а не с медалите. Днеска като трябваше да сготвям - федерацията ли ми оказа помощ, или сама го направих? В спорта единствено даваш, без да искаш и да търсиш нещо в подмяна. Човек, който тръгне да спортува единствено за пари, нищо не става ", показа състезателката. После разкри, че към този момент е част от международната федерация и взе участие във взимането на решения по отношение на правила и други неща.



Накрая домакинята даде на своите посетители по един подарък - дребни куртки като тези, с които е играла цялостен живот. 

Дойде времето и за оценките. Теодора Мудева й даде 10, Мастагарков - също, а Гатьо я оцени с 9. " Щях да ти дам 10, но има неща, които не си ги доизкусурила ", разяснява той. Рълев също й даде 10 и по този начин тя събра 39, колкото има и най-високо оцененият до момента Мастагарков.

Утре е последната вечер, в която ще готви Мудева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР