Кадри: Нова телевизияИзненада за почитателите на предаването На кафе по

...
Кадри: Нова телевизияИзненада за почитателите на предаването На кафе по
Коментари Харесай

Гала и На кафе останаха без студио, колега я приюти

Кадри: " Нова телевизия "

Изненада за феновете на предаването " На кафе " по " Нова телевизия " тази заран. Гала и сътрудниците й от панела останаха без студио. Те бяха приютени от Цветомир Иванов, който води играта " Семейни войни " по същата медия.



" Добро утро на всички фенове на " Нова телевизия ". За мен това е извънредно извънредно да го кажа в този час, тъй като " Семейни войни " се излъчва в 17 ч. всеки работен ден. Но ще кажа нещо извънредно нетипично, което е за този час - в 9,30 ч. аз първи и единствен в целия свят ще кажа следното изречение: " Добро утро и добре пристигнала на кафе на Гала ". Радвам се, че си тук и мога да ти дам опцията за малко да бъдеш в моето студио и да го ползваш ", сподели й той.



" Даже си ми дал и лого. Благодаря ти за гостоприемството, тъй като е прелестен колегиален жест. Да кажем и на феновете - " Нова " си има прелестна нова и съвременна постройка и ние се местим там от идната седмица. А сега местят декора - този, който обичате и на който сте привикнали да ни гледате. Но това лишава време и ще се случи през тази седмица. Затова ни приютява при себе си Цецо и ти благодаря. Да кажа на феновете още, че през предходната седмица успяхме да запишем на нашия си фон доста забавни срещи и тематики, които следва да видите. А тук ще се случват малко по-нестандартни неща ", сподели Гала.



" Идеално, тъй като това студио не е привикнало на възпитанието заран. То е привикнало на малко по-така отношение следобяд, само че за сметка на това се радваме. То хубаво сте пристигнали, само че с празни ръце, което е малко притеснително. Поне виждам чашата вода и кафето ", пошегува се Цецо Иванов, след което предложения и панелистите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР