кадри Нова телевизия, bTV/архивВ младостта си “момчето, което говори с

...
кадри Нова телевизия, bTV/архивВ младостта си “момчето, което говори с
Коментари Харесай

Панайот Панайотов трогна всички с думи за жена си: Много се излагам, като не я слушам

кадри Нова телевизия, bTV/архив

В младостта си “момчето, което приказва с морето ” сигурно е имал куп обожателки, подготвени на всичко. Но дамата до Панайот Панайотов е единствено една – Емилия. Тази години двамата неразделни ще честват 40 години благополучен фамилен живот.



Той дефинира брачната половинка си като най-важния му наставник. Включително и в настоящето му присъединяване в шоуто “Като две капки вода ” тя прави цялостни разбори на осъществяванията му и му дава скъпи препоръки.
`); break case width


Това описа Панайотов в изявление за на “На кафе ” по Нова телевизия. Той призна, че от време на време го нервира богатата вътрешен глас на Емилия и това, че постоянно е права.

“Много пъти съм се излагал, единствено тъй като не съм я слушал ”, съобщи артистът. Той добави също, че на жена му е отдадена песента “Шопкиня ”. “На хората може да им е омръзнало да я слушат, само че за мен това е значима ария ”, акцентира той.



Репортерката на Гала Елизабет Методиева за следващ път разрови тематиката за абсурда сред Панайот Панайотов и Кичка Бодурова, родила крилатата фраза “мижав интерес ”.

Певецът разяснява тематиката с подчертана скука. “Вие, медиите сте отговорни за абсурда ”, съобщи Панайотов.



“Всичко се върти към парите ”, сподели още артистът. Той сподели също, че към този момент е не запомнил, че е имал парче с Крсико, което се споделя “Мижав интерес ”. Песента беше планувана като огромен абсурден шлагер, само че заглъхна прекомерно бързо след появяването си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР