Кадри на боеве с кучета взривиха социалните мрежи. Публикува ги

...
Кадри на боеве с кучета взривиха социалните мрежи. Публикува ги
Коментари Харесай

Кадри на боеве с кучета взривиха социалните мрежи

Кадри на боеве с кучета взривиха обществените мрежи. Публикува ги 16-годишно момче от Белица, което е собственик на едно от тях. Прокуратурата и полицията започнаха инспекция.

Откриваме участник в борбите, показани в фрагментите. Той твърди, че се е присъединил несъзнателно, до момента в който се е разхождал с домашния си любим.

Снимка: bTV

„ Разкарвах си кучето нагоре. Случайно стана. Кучетата се сджавкаха, само че не за, преднамерено, а по този начин инцидентно стана “, разяснява Георги Галев.

Снимка: bTV

Георги споделя, че е схванал, че всичко е снимано с телефон през днешния ден, когато го извикали в полицията за пояснения. Проверка стартира и община Белица.

Той е стрeлял с въздушна пушка

„ Категорично мога да кажа, че това не би трябвало да се случва на никое място, освен на наша територия и ще бъдем оптимално сурови в наказванията, които разрешава закона “, сподели Радослав Ревански, кмет на Белица.

Снимка: bTV

Съседи на момчето, качило клиповете, описаха пред екипа ни, че то постоянно насъсквало кучето си против техните домашни любимци. Затова се опасяват да приказват пред камера.

Той добави, че тя е обвързвана с ДНК-то им на вълк

Не открихме младежа, нито фамилията му. От полицията и прокуратурата резервираха безмълвие до привършване на инспекцията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР