Кадри: Марица и Нова телевизияДимитър Желязков, по-известен като Митьо Очите,

...
Кадри: Марица и Нова телевизияДимитър Желязков, по-известен като Митьо Очите,
Коментари Харесай

Митьо Очите кацна в София отслабнал и изтерзан

Кадри: " Марица " и " Нова телевизия "

Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, кацна в София. Самолетът трябваше да се приземи на родна земя в 20:30 ч., само че заради забавяне кацна в 20:49 ч. Желязков беше забележим измършавял и изтощен, написа Trafficnews.bg. Пътуването се организира при изключителни ограничения за сигурност. 

``
реклама

" На летището ще го посрещне наш автомобил. Наш екип. Ще мине през съответния граничен надзор и се настанява на мястото, където е разпоредено. Досега не сме имали проблеми с него ”, сподели пред Би Ти Ви Красимир Беряков, шеф на бранш конвоиране в регионалното звено „ Охрана ” в София.



Димитър Желязков беше разгласен за интернационалните търсене с алена бюлетина на Интерпол на 2 август, предходната година. Часове преди този момент той влиза в Турция през Гърция. Задържан е в първокласен хотел край Босфора на 4 август в компанията на Бенчо Бенчев, тогава общински консултант от Българска социалистическа партия в Бургас и някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР