Кадри: ИнстаграмБракът на Мис Москва Оксана Воеводина с малайзийския монарх

...
Кадри: ИнстаграмБракът на Мис Москва Оксана Воеводина с малайзийския монарх
Коментари Харесай

Кралица на красотата със сензационно разкритие. Ето какво е направила след раздялата си с крал Мохамед V

Кадри: Инстаграм

Бракът на Мис Москва Оксана Воеводина с малайзийския монарх беше колкото ослепителен, толкоз и къс. 

Бурният романс на двойката завърши със сватба миналия ноември. И към този момент през януари 2019 година бракът на 27-годишната съветската хубавица с някогашния крал на Малайзия – 50 годишният Мохамед V, се пропука и брачният партньор напусна Воеводина, когато беше бременна в четвъртия месец. Месеци по-късно излезе и техния бракоразвод.

Мис Москва, която е известна звезда от риалити излъчвания, призна, че след раздялата им през януари се нуждаела от пари и се осмелила да продаде своя брачен пръстен.



Луксозното украшение е проектирано от Джейкъб Арабо, който е наименуван кралят на диамантите и най-екстравагантният бижутер на нашето време. 

Това украшение е коствало на монарха 203 хиляди паунда (около 16 милиона рубли), пише Daily Mail. 27-годишното момиче обаче сподели, че е продало пръстена три пъти по-евтино, така като й трябвали пари за заплащане на сметки в болничното заведение в Швейцария, където лежала бременна.

" Няма да кажа за какъв брой съм продала пръстена. Но сумата беше три пъти по-малка от цената му. Похарчих тези пари, с цел да платя медицинските си сметки в Швейцария, другояче рискувах да изгубя детето. ", признава Оксана Воеводина.

Кралицата на хубостта сега има големи искания към някогашния монарх, съгласно които той би трябвало да й купи къща в Лондон за 640 милиона рубли, апартамент в Москва за 96 милиона рубли и месечно да заплаща 1,9 милиона за развъждането на сина им Леон.

Превод: ”Петел ”

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР