Кадри и видео Туитър/plps, You tube/Шокиращо признание направи представителият на

...
Кадри и видео Туитър/plps, You tube/Шокиращо признание направи представителият на
Коментари Харесай

Македонският участник в Евровизия призна, че е българин

Кадри и видео Туитър/plps, You tube/

Шокиращо самопризнание направи представителият на Северна Македония в Евровизия.  Васил Гарванлиев, тазгодишният македонски представител на състезанието " Евровизия ", разгласи, че е български жител.  В изявление, което се популяризира в Туитър, Гарванлиев заяви, че има два паспорта - македонски и български.

Той посочи, че баба му е била българка и има далечни родственици в България.

Македонският представител на " Евровизия " е родом от Струмица, откъдето е и министър председателят Зоран Заев.

За Струмица Гарванлиев споделя, че е град, който е доста покрай България, просто " от другата страна на границата ".

" Поздравления за смелостта на Васил Гарванлиев. Както ще видите от мненията, той е обект на ненавист " - коментира днес евродепутатът Андрей Ковачев.

" Лудост и тъжно! В РСМ се подвигна голяма медийна нервност поради това, че в клипа на песента на представителя на РСМ за Евровизия Васил Гарванлиев, им се привидял българският трибагреник. Ех, за всички е ясно, че не е българският трибагреник, а инцидентен кадър от някаква галерия, където нито цветовете, нито тяхната класификация имат общо с българското знаме. Но по остаряла югославска традиция, в РСМ няма по-лошо нещо от това някой да има даже и инцидентно нещо общо с България. Ако пък е и български жител, както самият Васил Гарванлиев самичък съобщи, това е най-голямото закононарушение. За това ще бъде подложен на кладата, порицан и обществено охулен. Е, както успяваха по времето на Тито и в този момент съумяха... Клипът за Евровизия ще бъде модифициран и сякаш българският " трибагреник " подробно изрязан. Могат дори, в случай че желаят, да забранят публично със закон и използването на комбинацията от цветовете бяло, зелено и алено, без значение в каква поредност и класификация. А на претендента на РСМ за Евровизия, Васил Гарванлиев, показвам своята поддръжка! Да го подкрепим и за Евровизия " - съобщи още евродепутатът Ковачев, написа

Толку, пишете му крст ❌
— p|ps
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР