Кадри: Евгения Джаферович, Инстаграм и фейсбук, Сървайвър: Ваня и Женя

...
Кадри: Евгения Джаферович, Инстаграм и фейсбук, Сървайвър: Ваня и Женя
Коментари Харесай

Жени Джаферович докара Ваня и Сървайвър до екстаз

Кадри: Евгения Джаферович, Инстаграм и фейсбук, Сървайвър: Ваня и Женя Джаферович се събраха

За любовта дистанциите не съществуват. Тази максима бе доказана от Евгения Джаферович, която прелетя съвсем 9000 километра, с цел да отиде при брачна половинка си Ваня. Той е водещ на седми сезон на „ Сървайвър “, като риалитито за търсачи на мощни чувства върви съвсем непосредствено с излъчванията по малкия екран.
Шоуто се снима в Доминиканската република, а в него вземат участие два тима – „ Известни “ и „ Войни “.



Ваня бе сюрпризиран брачната половинка си, която реши да го посети. Тя разгласява фрагменти от летището, на което сърпрайза нищо неподозиращия си обичан. „ Няколко седмици възнамерявам изненада. Вчера на летището той очакваше другар, който му сподели, че идва с подарък. А мен очакваше седмица по-късно. Лошото беше единствено, че Ваня Джаферович се тормози грубо. По време на полета не му подвигах телефона няколко часа и трябваше да скапва изненадата, а оставаха единствено 5 часа до кацането ни. И въпреки всичко щастието е голямо “, написа тя към видеото в Инстаграм.



Това най-вероятно удостоверява слуховете, че Евгения към този момент не е част от „ Като две капки вода “, което върви по конкурентната на БТВ „ Нова телевизия “.

Тя работеше в екипа като гримьорка в последните издания на шоуто за фалшификати, само че в този момент информациите сочат, че продуцентът Маги Халваджиян се е разделил с нея, което обаче не е доказано публично от никого.



Любопитното е, че брачната половинка на водещия допреди няколко месеца бе участничка в друго сходно риалити – „ Игри на волята “ по „ Нова “, където сподели забележителни умения в разнородни игри за оцеляване. Тя бе много дейна и в обществената игра, където съгласно доста от феновете ловко изграждаше обединения и с лека ръка влияеше за отстраняването на ненужните й съплеменници.

Тя и някогашния футболист са дружно от доста години, а плод на любовта им са двете им деца – наследник и щерка.



Под видеото има доста лайкове и отзиви, а измежду коментиралите са и някои известни персони. Новинарката на БТВ Поли Гергушева е написала „ Най-хубавата изненада! “, братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян – Ахвани, е разгласила „ Урааа “, а самият Ваня е реагирал с емотикони сърчица.

Сред известните персони, които са лайкнали видеото, са Гала, Ивайло Захариев, Кремена Халваджиян, Мартина Вачкова, Жоро Тошев, Христо Мутафчиев, Деляна Маринова-Джуджи, Ралица Паскалева, Мариан Станков-Мон Дьо, Ралица Паскалева, Златка Димитрова, Йонна Темелкова, Алекс Петканова, Георги Блажев и други.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР