кадри bTVВодещата на Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на

...
кадри bTVВодещата на Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на
Коментари Харесай

Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

кадри bTV

Водещата на „ Тази заран “ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не стачкува намерено против федерацията по щанги, която бави заплатите на целия народен тим. Шампионът се опита да изясни, че това състояние се приема за обикновено от тежкоатлетите ни, тъй като и предходната година е имало закъснение на заплатите.



„ Още е февруари, това е обикновено, изключително с нашата федерация и кавгите “, изясни Карлос Насар.
`); break case width


„ Не, не е обикновено! “, прекъсна го Цънцарова, доста гневна от забавянето на заплатите на националите ни. Тя заприказва много назидателно на Насар, че е неприемливо при гласуван държавен бюджет и явен бюджет на спортното министерство спортистите да бъдат оставени без пари.

Карлос Насар обаче доста изрично съобщи, че персонално за него няма драма и сега е по-важно националният тим да акцентира на подготовката за Олимпиадата, а не на недоволствата.


„ Аз представям българския мъж.
Ние сме най-силните хора на света, въпреки и тази визия да се е позагубила “, сподели гордостта на родното повдигане на тежести.

Йочев и Цънцарова разпитаха много в детайли и за вчерашната инспекция за допинг, поради която Насар не съумя да стигне до „ Тази заран “, както беше уговорено.



Той описа, че в 7 часа през вчерашния ден са му са се обадили и са пристигнали в дома му представителите на организацията, следяща за използването на допинг. Част от инспекцията е и претършуване на жилището за всевъзможни неразрешени вещества. Карлос Насар е привикнал с това, тъй като е най-тествания български състезател. И в този случай не роптае против обстановката, в която е, тъй като е чист.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР