Кадри: БТВВечно позитивната водеща на Преди обед Деси Стоянова държеше

...
Кадри: БТВВечно позитивната водеща на Преди обед Деси Стоянова държеше
Коментари Харесай

Деси Стоянова отказа да прегръща гостите в Преди обед

Кадри: БТВ

Вечно позитивната водеща на " Преди обед " Деси Стоянова държеше отдалеченост от гостите в предаването в днешния ден. Обичайно тя прегръща множеството хора, които идват, защото в годините са развили задоволителна непосредственост около работата й.



Тази заран обаче тя единствено се здрависваше с идващите в студиото. Причината бе, че не се усеща добре и не е изключено да е хванала някой вирус.



Стоянова и сътрудника й Петър Дочев посрещнаха първо рожденика Камен Алипиев-Кедъра. " Аз единствено ще ти подам ръка, тъй като не желая да ти правя подарък вирус за рождения ден ", сподели му Деси на влизане, добавяйки " Нещо не се усещам в най-хубавата си форма през днешния ден ".



Малко по-късно за обичайна си графа влезе артистът и магьосник Ненчо Илчев. Той се прегърна с Кедъра, само че с Деси единствено си подадоха ръка. " Аз през днешния ден не прегръщам, тъй като нещо не се усещам добре ", извини се водещата.

Точно преди месец и половина тя отсъства от екрана точно поради вирус. Тогава Деси призна, че за първи път е решила да обърне повече внимание на здравето си.



" Ето в този момент, това е моментът да препоръчам на всички да се преценяват с вирусите си и да им обръщат нужното внимание, тъй че по-бързо да се разделят с тях. Като се разболеем в действителност би трябвало да вършим крачка настрана, да си останем у дома до момента в който се оправим и по-късно де се завърнем с цялостни сили както самата аз направих този път. И напоследък по този начин се пробвам да върша. Преди години не правех по този начин. Смятах, че би трябвало да се работи до последната капка. Аз и в този момент не си почивам, само че като се разболея спирам за малко. Няма смисъл да се вършим на чак толкоз незаменими ", разкри тогава тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР