Кадри БТВВечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки

...
Кадри БТВВечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки
Коментари Харесай

Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ

Вечерта в Денсинг старс бе отдадена на доста близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на блестящото шоу.

Тази вечер танцувахте за обичаните си хора, освен за точки и авторитет. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и последни, не може да бъде измерена. Тя би трябвало да продължи. Затова журито реши, че всички двойки не престават напред. Гласуването със СМС-и не се губи, трансферира се за идната седмица. Точките от журито също “ – прочете Илиана Раева наличието на плика, който от самото начало бе до журито.


`); break case width
Дара направи доста прочувствена изповед и с доста обич описа за какво посвещава всичко това на годеника си.

Посвещавам танца си тази седмица на годеника си Ервин. Той е индивидът, който ми прекатурна света. В предходните ми връзки, както и в творчеството ми, то може да се чуе аз защо съм пяла. Винаги е било някакъв тип битка и приспособяване на късчета, които не са от един пъзел. В нашата връзка с Ервин сме двама герои от една приказка. Това показа певицата за любовните си терзания дотук.



Той е мой избавител. От първата секунда ми се стори, че все едно го познавам цялостен живот.

В Тайланд взех решение да я смъква от пазара, т.е. да стане моя жена, разяснява и Ервин.



Това е в действителност моят най-любим човек, с който ще продължа живота си отсега нататък. Той ми оказа помощ да допускам в същинската обич.

Може би най-сетне се откри някой, който да укроти „ лудата “ Дара.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР