Кадри БТВУж романтичното на пръв поглед риалити Ергенът“ се превърна

...
Кадри БТВУж романтичното на пръв поглед риалити Ергенът“ се превърна
Коментари Харесай

„Ергенът“ Алек порази дамите с решението си

Кадри БТВ

Уж сантименталното на пръв взор риалити „ Ергенът “ се трансформира в драма. Без роза останаха няколко девойки, това адосега е казус. Никой от прадшествениците на Алек Младенов не си е разрешавал да остави дамите без роза, с изключение на една, тази която си потегля. След като ги стресираха стана ясно, че за тях присъединяване не завършва, а просто Алек приключи раздаването на розите под претекст, че желае да си обясни цялата картина и желае време да размишления.

Дами, в края сме на един извънредно спорен ден. Не съм подготвен да взимам решения без да имам цялостната картина. Спокойна нощ дами!, съобщи той, като остави девойките в цялостно неразбиране какво се случва и за какво някои останаха без роза.


`); break case width
В този епизод Валерия беше и причина за много съществени събития в предаването, като това, че Алек си потегли по време на вечерята, която даде за осем от девойките, които преди този момент разноски с яхта. Под претекст, че Валерия не се усеща добре, кожата й е реагирала неприятно на слънцето, тя отхвърли да участва на вечерята, което пък накара Ергенът да ги остави сами на масата.

Това сътвори много страсти при девойките, някои от които я упрекваха, а други я съжаляваха и ѝ влязоха в състояние.



Валерия показа пред цяла България, че е изгубила майка си след тежка борба с онкологично заболяване и доста й липсва.
Това е и повода за нейното държание, сълзи и паник офанзиви.
При мненията тази година се вижда нов феномен. За първи път феновете на формата са единни. Няма бранители на никоя от дамите. Не можаха да разединят хората, както нормално става.



Злоупотреби със гибелта на майка си. Както видяхме и други девойки са изгубили обичани близки. Да си върви, цялостен живот ли това ще и е оправданието.

Ергенино млад, в случай че имаш нещо в главата още, грабвай си куфарите и пушек да те няма, че в случай че изкараш до края в никакъв случай нема да се ожениш
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР