кадри bTVТанцовото шоу “Денсинг старс е атакувано заради двоен стандарт

...
кадри bTVТанцовото шоу “Денсинг старс е атакувано заради двоен стандарт
Коментари Харесай

Зрители обвиниха публично “Денсинг старс” в измами

кадри bTV

Танцовото шоу “Денсинг старс ” е атакувано поради двоен стандарт от фенове, добрали се с старания до опцията да го гледат онлайн. Проблемът идва от неяснотата дали в залата на шоуто е възможно да има деца или не. Според зрителка, която се сдобила с предложения за трибуните към ослепителната танцова сцена, за дребните има възбрана.



Това ѝ било категорично казано от уредниците и дамата се съобразила. Когато обаче отишла на място, открила, че в залата има много деца. Гневна от този двоен стандарт, почитателката на танците разгласява недоволството си като коментар във Facebook.
`); break case width


Случаят е следващата причина за неодобрение против хитовото шоу. Другият мотив за рецензии се появи още при започване на излъчването на “Денсинг старс ”. Става въпрос за зрителския избор.



Той се оказва много тайнствен фактор за ориста на участниците.

Тъй като броят на получените гласове не се изнася обществено, мнозина подозират, че той се употребява като средство продукцията да гони тези, които не харесва. Продуцентите постоянно могат да се оправдаят с това, че това волята на феновете.

Коментарите по тематиката са много остри:

„ Бих се учудила, в случай че някой има вяра в „ зрителския избор “. Това е огромната операция (от край време) на продуцентите: пълнят си гушите и оправдават с него изгонването или продължаването на присъединяване на този или оня. Не бих дала и стотинка за ефирен формат. “



„ За страдание доста нагласено. И то транспарантно нагласено. Не се зачита зрителски избор, не си заслужава да се пускат СМС-и. Пари, доста пари играят тука. Който е подплатил добре присъединяване си, продължава дълго, че и победител може да стане, нищо че е дърво. Накратко: което не става с пари, става с доста пари. Тази вечер продуцентите ни удариха гласовит пестник със „ справедливо “ траяли, а това е единствено началото. “

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР