Кадри БТВНашествие на отпаднали дами в студиото при Натали Трифонова.

...
Кадри БТВНашествие на отпаднали дами в студиото при Натали Трифонова.
Коментари Харесай

Танцьорката Мони: Евгени не е мъж

Кадри БТВ

Нашествие на отпаднали дами в студиото при Натали Трифонова. Две от тях са Мони и Мария. И двете след излизането си обявиха, че не любовта е била водеща за влизането им в сантименталното риалити „ Ергенът “.



По-приятно е в този момент, когато съм със фамилията и приятелите си, сподели Мони. Родителите ми се гордеят, с това което демонстрирах от себе си вътре. Мога да кажа, че единствено завоювах от това присъединяване.

Не скърбя, че с Евгени не си допаднахме, видях че не сме един за различен. Той е готин, само че не усетих физическо привличане, а без това обич няма. Той е още момче и му би трябвало мощна жена да го направи мъж.



Разказа още, че доста не се интересувала кой тъкмо ще бъде определен за ергена и се записала даже преди да го види. Каза за него, че е занимателен и почтен, само че не е неин вид. За останалите участнички показа, че единствено Елена вижда като жена, подобаваща за него. Дори се учуди Габи и Елисавета, пък и Джиа за какво изобщо са там. Според нея Елена е същински влюбена в него и единствено тя би могла да направи от момчето мъж.

Тя е мощна, умна и ерудирана, а проличава че има усеща към него.

Най-трудно ми беше, че бях надалеч от фамилията, приятелите и работата си, само че предаването ми оказа помощ, даде ми подтик при уговорките, приключи танцьорката Мони.

Мария пък показа, че това не е било премеждие за нея.



Заминаването ми бе предшествано с покруса. Вместо да си подготвям багажа, бягах по лечебни заведения. Откриха рак на кучето ми и трябваше да се вземат незабавни ограничения. Затова и до момента в който бях там, мислите ми бяха на открито. Харесвам всички участнички, мисля че Елена и Боряна са подобаващи за него.

И двете споделиха, че някои от дамите са влезнали просто за развлечение, без да имат желание да се сближават с Евгени.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР