кадри bTVНа Мария Цънцарова се падна една от най-отговорните задачи

...
кадри bTVНа Мария Цънцарова се падна една от най-отговорните задачи
Коментари Харесай

Цънцарова обяви края на „Стани богат“

кадри bTV

На Мария Цънцарова се падна една от най-отговорните задания в bTV на 8 декември. В края на утринния блок тя разгласи края на сезоните на двете най-гледани излъчвания на малкия екран – „ Фермата “ и „ Стани богат “. За финала на риалитито се знаеше от дълго време, само че доста фенове несъмнено са се изненадали, че ще останат без обичаното си предаване за познания.

Не тъгувайте за Михаил Билалов, той ще се върне с нов сезон на предаването напролет, заяви Цънцарова. Тепърва ще забележим дали предаването ще има спомагателни празнични или благотворителни издания с известни участници. Такива епизоди на предаването постоянно са забавни и се помнят дълго.



За края на „ Фермата “ пък в студиото на „ Тази заран “ пристигнаха колоритните Теди, Серго и Кенан. Героите от аграрното риалити останаха правилни на себе си като ярки персонажи. Кенан за следващ път изрече няколко от своите мъдрости.



„ В една къща хората се карат. Казал съм и на жена си съм споделил – когато не се скараме, значи съм спрял да я обичам “, по този начин той изясни споровете с Теди. Тя пък изясни, че както са били противоположности, по този начин са се срещнали по средата, тъй като са решили да извървят пътя към доближаването.

Битовизмите са главната причина във „ Фермата “, изясни Кенан. Той и Цънцарова се пошегуваха, че въпреки и хората в предаването да са сякаш зрели персони, от време на време се държат като „ трета група в детската градина “. Кенан обаче съобщи, че изрично е харесал това, което е посочил в предаването. „ Влюбих се в себе си още веднъж “, съобщи той.



„ За мен „ Фермата “ беше една магия, да съм един ден повече или по-малко там не е от голяма важност “, добави Кенан, който също като Теди и Серго не съжалява, че е изнемощял напълно покрай финала.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР