кадри bTVМного зрители губят интерес към предавания, за които предварително

...
кадри bTVМного зрители губят интерес към предавания, за които предварително
Коментари Харесай

Много спекулации за финала на “Ергенът”3, ето какво ще става

кадри bTV

Много фенове губят интерес към излъчвания, за които авансово се знае по какъв начин ще свършат. В последният сезон на “Игри на волята ” да вземем за пример се знаеше, че Иван Рълев ще е победител още от началото му. За новия сезон на “Ергенът ” пък изтече информация, коя го печели, още преди да стартира излъчването му. Според нея, това е Нани – Надежда Вишева.



В последната конкуренция тя побеждава Магдалена.
`); break case width


Въпреки това краят на сантименталното риалити тъне в тайнственост. Причината е, че самият край има две елементи – не е значимо единствено коя ще получи последната роза, само че и дали Алек ще ѝ сервира пръстен или не.



Упорито се тиражира, че Ергенът този път ще избяга от избора на дама на сърцето му. Той няма да предложи брак и даже няма да каже това на победителката персонално, а посредством писмо.

Това е допустимо най-драматичния край, поради което е и малко подозрителен. Нищо чудно клюката за него да е пусната умишлено от продукцията, с цел да се резервира интригата.



“Ергенът ”3 се разисква интензивно освен във конгреси и в обществените мрежи, само че и от поредност от напоителни подкасти. Участниците в тях постоянно настояват, че знаят сигурно името на победителката. Доколко може да им се има вяра е обособен въпрос.



В известния “Надкаст ” да вземем за пример се завъртя информация за това, че Магдалена също има дете, както се знае за Нани. За момента обаче това изказване не е доказано по никакъв метод и най-вероятно не е правилно.

Правят се спекулации също, че целия сезон на “Ергенът ” е основан на това, че Алек Младенов в действителност си пада по по-зрели дами. Затова Екатерина, Валерия, Васка и сякаш тайните сестри в действителност нямат късмет. Но това също не е доказано, в случай че въобще има по какъв начин.



Така единственото несъмнено нещо е, че да се разбере по какъв начин свършва “Ергенът ”3, ще би трябвало да се изгледа до дъно.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР