Кадри: БТВМного силна игра в Стани богат“ направи Силвия Матерн.

...
Кадри: БТВМного силна игра в Стани богат“ направи Силвия Матерн.
Коментари Харесай

Първата българка в НАТО със страхотна игра в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Много мощна игра в „ Стани богат “ направи Силвия Матерн. Тя започва своето присъединяване още в снощния епизод, когато отговори на първите шест въпроса. Дамата бе показана като първата цивилна българка в НАТО, защото е работила като IT експерт в Алианса от 2006 до 2016 година Сега Силвия развива семенен бизнес в Гърция.



Първият въпрос през днешния ден бе за 1500 лв.: „ Каква е Калисто в древногръцката митология? “ – Нимфа, Богиня, Царица или Жрица. Тя разкри, че преди време мислели име на яхта, а това име й минало през полезрението, само че не била сигурна дали е богиня или русалка. Поиска жокер 50:50 и помагайки си с него вярно избра русалка.
`); break case width


След това Матерн заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а питането бе: „ В коя пустиня се намира Долината на гибелта? “ – Мохаве, Гоби, Атакама или Калахари. Участничката уточни, че се намира в югозападната част на Съединени американски щати, където е Лас Вегас. Изключи три от четирите отговора и се спря на Мохаве, което бе вярно решение.



„ В картините и скулптурите на кой прочут художник участват балерини? “, бе идващият въпрос, а разновидностите – Леонардо да Винчи, Пабло Пикасо, Едгар Дега и Рембранд. Дамата сподели по няколко забавни неща за безусловно всеки от четиримата. Накрая уточни правилният отговор – Едраг Дега.



Последва запитване за 5000 лв.: „ На какъв брой години Моцарт изнася първия си концерт пред австрийската императрица Мария Терезия? “ – 6, 14, 27 или 34. „ Това гениално дете се научава да свири на четири години и за мен правилният отговор е шест “, сподели Силвия и това бе правилно.



Така тя стигна до въпрос за 10 000 лв. като имаше и два неизползвани жокера. Питането бе „ В коя сфера от живота се появява през XVI век фартингейлът? “ – Градинарството, Готвенето, Облеклото или Подредбата на дома. Участничката призна, че не знае кой е отговора и се обади на другар – Петьо Петков от София. Буквално в последната секунда той я насочи към класификация на дома. Тя му се довери, само че сгреши, защото правилен отговор тук бе облеклото.



Така Матерн си потегли с 2000 лв. и един жокер в джоба.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР