кадри bTVЖурналистът и творчески директор на “Преди обед по bTV

...
кадри bTVЖурналистът и творчески директор на “Преди обед по bTV
Коментари Харесай

Георги Тошев разплака Мел Гибсън

кадри bTV

Журналистът и креативен шеф на “Преди обед ” по bTV Георги Тошев освен е взел изявление от звездата Мел Гибсън, само че и е съумял да предизвика в него такава страст, че той да се разплаче пред камерата. Това видяха феновете от анонса на новия документален филм на Тошев, показан на Коледа при Деси Стоянова и Петър Дочев.



Филмът на Тошев е отдаден на Христо Живков, първият български артист същински “пробил ” в чужбина и получи голямо самопризнание и известност в Италия, Америка и на процедура по целия свят.



Една от неговите най-запомнящи се функции е тази на Йоан Богослов в “Страстите Христови ”, режисиран от Мел Гибсън и трансформирал се в международна сензация.



Христо Живков напусна този свят на 48 години през март 2023-а. Като респект към него Георги Тошев, който го дефинира като най-хубавият му другар вечно, е пропътувал хиляди километри, с цел да събере мемоари за него от фамозни хора, с които е работил.
Мел Гибсън, който рядко дава изявленията и има спорни връзки с медиите, не скри тъгата си от загубата на българския артист.
Той се разрида пред камерата.

Гибсън разкри също, че в продължението на библейската история ще употребява облика Христо Живков за ролята на Йоан, като го насложи цифрово върху лицето на различен.



“Направиха го за Харисън Форд с неговото лично лице като млад и беше мъчно. Но технологиите се развиват и усъвършенстват, тъй че ще е допустимо. Трябва да го направя, тъй като му дадох обещание ”, сподели Мел Гибсън.

За Христо Живков си спомни с доста топлота и друга от най-големите звезди на киното – Моника Белучи.



“Христо беше извънредно надарен. Аз го одобрявам освен като артист, а и като като човешко създание, като персона ”, това споделя тя пред Георги Тошенв. Неговият филм за Христо Живков с още от спомените на Моника Белучи и Мел Гибсън ще бъде излъчен на 31 декември.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР