Кадри БТВ: Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятаганаОстрието

...
Кадри БТВ: Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятаганаОстрието
Коментари Харесай

Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятагана

Кадри БТВ: Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятагана

Острието Петър, безконечния и несломим на арената се пропука крепко и с това потвърди, че до момента е водил за носа всички от тима си и си е нагласял нещата по този начин, че той да е постоянно победител. Това изпъкна при разискването кои двама мъже да изберат за двубой от противниковия тим.

След като изгубиха играта за предимство Канатица бяха тези, които да диктуват разпоредбите. Те стратегически избраха тъкмо Петър още веднъж за да бъде изпъден от тима си.



Кенан разгласи избора на тима си:
Единият е Андрей, а другия Пепи шоу!
Освен Цезар, диктатор, деспот, манипулатор имало и Пепи шоу, издигаме се, непосредствено шоу си имам.

С подигравка Кенан обрисува Петър и ролята му в тима си:

По принцип аз дърпам конците подмолно в нашия тим. Аз съм кукловода, само че не е толкоз очевадно. Аз съм Петър на Канатица, единствено дето харема ми е нищожен. Даже с едната харемджийка се караме постоянно.



Петър пък грубо се обиди, че го подцениха и го нарекоха „ по-малкото зло “ спрямо Георги.
Ако върнат играта обратно и се замислят, ще схванат, че обстановката в която те се намират и това да са в губеща роля се дължи на мен.
Отново опита да наложи мнение за хората, които да им бъдат съперници на арената.

В моята глава са Кенан и Боби, дефинира ги Петър и се зае енергично да постанова този избор, само че Андрей не си мълчи към този момент и предложи Сергей и Боби.

Учудващо за всички бе огромния боязън, който изпитва от Сергей и опита по всевъзможен метод да не се бие против него.



Серго реже, кове и цепи като дракон и незабавно го трансферира на Андрей и незабавно откакто той се съгласи да го поеме Пепи още веднъж надигна гребена.

Ако ти поемеш Сергей тогава аз съм за този вид, само че когато кажат борбите, тогава ще се преценим кой къде се усеща най-сигурен.

Несигурни времена настанаха за стратега Петър и ще се наложи да се бори за премията самичък, без поддръжката на дамите от тима си.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР