Кадри БТВ и Нова ТВТелевизия БТВ обяви кастинг за участници

...
Кадри БТВ и Нова ТВТелевизия БТВ обяви кастинг за участници
Коментари Харесай

Кастинг за Стани богат скара зрителите

Кадри БТВ и Нова ТВ

Телевизия БТВ разгласи кастинг за участници в новия сезон на „ Стани богат “. Тръгнаха клюки, които скоро ще се потвърдят или отрекат, че предаването ще има нов водещ и то не какъв да е, а неговия остарял подобен.

Според мълвата Кънчев е бил видян към малкия екран и да участва на няколко публични срещи в централата. Той е удостоверил пред свои близки, че е получил покана да се върне като водещ на „ Стани богат “.

Има защо да се сърди Ники Кънчев откакто смъкнаха от ефир предаването, което водеше и го смениха със „ Сделка или не “, само че и паметното шоу от предишното не се радва на необикновен интерес през днешния ден, макар напъните на Ненчо Балабанов.

Дали ще се намерят искащи да седнат на стола на благосъстоянието обаче не е доста несъмнено. Първо премията от 100 000 лева не е мръднала и това е към този момент една не толкоз примамлива сума. Много са и против наклонността да сядат хора, не толкоз добре готови и благодарение на жокерите да вържат някоя сумичка от 2000-3000 лева Евентуалната промяна на водещия също провокира разногласия в феновете на двамата.

 

Харесвам Михаил Билалов като водещ. Определено не бих гледала предаването в случай че водещ е още веднъж Ники Кънчев

Ники е ерудит, а Билалов е елементарен артист, повтарящ непознати мисли!
Не може да му стъпи на дребния пръст!

Гола вода сте! Два пъти ви пипвам неверен отговор за последните 20 години. Плюс това се чудите по какъв начин да минимизирате загубите – „ помощ от публиката “ стана „ помощ от другар от публиката “ – това се учи по математика в 8-ми клас. Най-добре прекратете активност.



Три пъти се протоколирам и никой не се обажда. А считам че съм забавна персона, участвах в Последния печели 2 пъти и в Риск Печели 5 пъти – с 5 победи.

Преди две години се записах и не сте ме викнали. Не ви ли е неловко? Така ли не пристигна моя ред?

Променете името на играта. Тази премия и за апартамент към този момент не стига, камо ли богат да станеш.

 

И още много отзиви на фенове, в които може би би трябвало да се вслушат продуцентите и да възродят интереса към тази другояче прелестна и потребна игра.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР