кадри bTV, Фейсбук/Антон ХекимянНа Антоновден в сутрешния блок на bTV

...
кадри bTV, Фейсбук/Антон ХекимянНа Антоновден в сутрешния блок на bTV
Коментари Харесай

Призракът на Хекимян още броди в БТВ, Пепи Бакърджиев го призова

кадри bTV, Фейсбук/Антон Хекимян

На Антоновден в утринния блок на bTV получи питка от името на община Антон. Поводът беше, че синоптикът Боби Лазаров я загатнал в предаване при започване на годината. Благодарните антоновци и кмета им изпратили и лакомства особено за Лазаров, само че сътрудниците в негово неявяване си взеха питката, която е обичайната за този празник.



“Лакомствата са солени, в хладилника ги пазим за Боби ”, издаде Мария Цънцарова, намеквайки, че не става въпрос за бонбони.

Спортният публицист Пепи Бакърджиев незабавно се намеси и сподели, че в община Антон било доста хубаво, а той знаел това, тъй като селото му било доста близо.

“Аз пък постоянно минавам край Антон ”, обади се Цънкарова.



“Кой Антон? ”, попита Бакърджиев и след секунда целият екип на “Тази заран ” стартира да се смее.

Може би не всички сънени фенове схванаха закачката, само че тя несъмнено беше обвързвана с някогашния началник Антон Хекимян, който ненадейно напусна bTV с цел да преследва политическа кариера в ГЕРБ. Това беше голям удар върху реномето на малкия екран и изказванията, че bTV няма политически пристрастия.



Отделно от това в предишното имаше много клюки за близостта сред Антон Хекимян и Мария Цънцарова и дали тя е единствено професионална. Водещата, както и всички нейни сътрудници, които напреднаха в кариерата, до момента в който неуспелия кандидат-кмет беше техен шеф, след напускането се разграничиха от Хекимян.

“Всички с името Антон да са здрави и щастливи ”, с това благопожелание Цънцарова излезе от конфузния миг, който ѝ сътвори Пепи Бакърджиев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР