кадри: 7/8 ТВЛюба Кулезич при Иво Сиромахов тази вечер обяви:БНТ

...
кадри: 7/8 ТВЛюба Кулезич при Иво Сиромахов тази вечер обяви:БНТ
Коментари Харесай

Кулезич при Иво Сиромахов: Емил Кошлуков стана шеф на телевизията с машинация

кадри: 7/8 ТВ

Люба Кулезич при Иво Сиромахов довечера разгласи:

Българска национална телевизия е доста ослепителен образец за замяна и попадане под доста тежък надзор и то на неразбираеми ползи. Колкото и да му е неприятно на Емил Кошлуков, би трябвало да се подсети, че той стана началник на малкия екран с измама. Първо го накараха да кандидатства в 12 без 5, когато беше определен Константин Каменаров, в един сюжет, който предполагаше, че Каменаров ще бъде отхвърлен, тъй като е обвиняем за приложимост на алкохол по време на шофиране.

Сценарият се случи и внезапно се оказа, че господин Кошлуков, който има директно присъединяване във фалирането на ТВ7, без значение от своето славно и героично дисидентско минало, е дал докумен, че е бил програмен шеф на телевизия „ Алфа ”, с цел да покрие критериите да стане началник. Но сега, в който и аз и Сашо Диков и други сътрудници, желаеме по закона за достъп на информация, доказателства, че той е бил програмен шеф на телевизия „ Алфа ”, отводът от страна на Съвет за електронни медии бе безапелационен.



Сиромахов: Ти смяташ, че той е станал шеф с машинация?

Кулезия: Да. Аз мисля, че имаше измама и че тя беше явна.  Това, в което се трансформира малкия екран – някакво „ полуБНТ ”, сякаш задоволява някакъв публичен интерес към културата, към просветителни стратегии и тнт., а в новините да не споменеш нито веднъж името Пеевски – в никакъв случай, или някои други знакови имена! Също по този начин и подбора на гостите. Любезността към тях и метода по който се похлупват огромните тематики.  Дори предаване като „ Референдум ”, което би трябвало да съставлява конфликт на отзиви а не хорово осъществяване на обособени арии. И още доста образци, да не върша разбори. Яд ме е, че това не буди яд измежду хората или те не я показват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР