Кадифе металик: най-подходящите идеи за дизайн на ноктите. Разнообразие от

...
Кадифе металик: най-подходящите идеи за дизайн на ноктите. Разнообразие от
Коментари Харесай

Кадифен маникюр: 16 възхитителни „метални“ дизайна на ноктите.

Кадифе металик: най-подходящите хрумвания за дизайн на ноктите. Разнообразие от трендове за маникюр ви разрешава да изберете комбинация за съвсем всеки усет. Но този сезон стилистите предлагат да обърнете внимание на спокойните нюанси, кадифеното покритие. Разнообразните, предизвикателни нюанси към този момент не са в наклонност.

Оригиналните и стилни хрумвания на изкуството за нокти с кадифено покритие.

Металните тонове в сребро и злато са много празнични вариации. Ако ноктите са дълги, не претоварвайте плочата със комплициран модел. В противоположен случай съществува риск да се направи нещо натрапчиво-вулгарно.

1.

2.

Един от най-модерните тонове на година е синият. Ето за какво, в случай че желаете да сте в крайник с модата, само че в това време да изглеждате уважавани и стилни, това е вашата опция. Синият колорит наподобява добре с геометрични и лъскави композиции. Друго съвършено допълнение е градиентният пъстър преход.

3.

4.

5.

Не се опасявайте да смесвате фешън нюанси и текстури. Матовото покритие и гланцът дружно сформират страховит дует, който може да бъде допълнен с каквото и да било.

6. 

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР