Къде е Борисов?Няма ги вече шегичките в джипа, остроумията от

...
Къде е Борисов?Няма ги вече шегичките в джипа, остроумията от
Коментари Харесай

Трите „Д“ на статуквото: дебелащина, дебелокожие, дебеловратие

Къде е Борисов?

Няма ги към този момент шегичките в джипа, остроумията от канавките, закачките по градежите. Няма го и самия джип, по този начин бодро огласян от трелите на пиара „ И ние сме запазили едни фотоси “. Шоуто падна от екран, а основният шоумен на републиката вероятно размишлява зад кулисите. Там най-малко в никакъв случай не е самичък. Дори дъждът и летните отпуски не носят вяра за отлив на националната обич.

Той има единствен потребен ход и ние можем да му го подскажем. Светкавична оставка, смирение с половин уста, нюх за победа на площадите и парламентарна рулетка, в която неговото шоу още веднъж поема мандата. Кабинет от „ самостоятелни “ специалисти, министър председател - обладаният от всемирна горест Дончев. Топката се тупка до края на мандата. Е, не си в центъра на терена, само че най-малко си в очертанията му. След дългомесечно медийно неявяване и тежка зима, пролетта изгрява, дружно със Спасителя. И мачът стартира отначало. Неизвестното е единствено едно: каква анестезия да се постави на поданството. Но зад кулисите има промишлен фармацевт.

Щеше да се сети и самичък, в случай че наблягаше повече на шаха, в сравнение с белота. И Божков може да го удостовери.

Къде е Гешев?

Хиляди баби тъгуват за него по села и махали. Но той към този момент не смогва да огрява на всички места. Зад кулисите има незабавни задания. Ползва интернет и хвърля светкавици в Туитър. Както го прави атлантическият сътрудник. Не стопира да обича народа и националната власт. И по тази причина не може да закрие медийното правораздаване. Но в затишието съществува известна възможност някой да му е обяснил, че като Инструмент господен, той към момента не е прислужник на народа, а единствено на закона. Законът, който бил един за всички, споделят от американското посолство.

Къде е Пеевски?

Това е въпрос за един милион. Любимият на народа млад съумял мъж умее да ползва законите на физиката върху личната си физика. Да изчезва като Копърфийлд, да излиза от окови като Худини. Дори обсадата на „ Берлин “ не откри изчезналото звено в еволюцията на дълбоката ни страна. А можеше да се появи най-малко за момент, ей по този начин - по ризка и къси панталонки.

Дълбокият Философ от Дръндар сподели по какъв начин се прави.

Ако и вирусът изчезне, дилемите зад кулисите ще се усложнят – въпреки всичко трите „ Д “ на карантината - отдалеченост, стерилизация, дисциплинираност свършиха работа в точния момент и на място. Особено дистанцията.

Утехата на изчезващите е в три „ Д “ принтерът на статуквото. Той неуморно продължава да възпроизвежда своята триизмерна продукция: дебелащина, дебелокожие, дебеловратие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР