Кадър Varna24.bg Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския

...
Кадър Varna24.bg Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския
Коментари Харесай

Това е молдовецът, който намушка млад мъж във Варна

Кадър Varna24.bg
Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 33-годишния Анатоли от Молдова, който умъртви млад мъж във Варна. Преди малко той бе докаран в съда, съобщи кореспондент на Varna24.bg.

``
реклама

Припомняме, че 33-годишният жител на Молдова Анатоли М. е арестуван до 72 часа с разпореждане на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна, откакто е бил притеглен като обвинен за съзнателно ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано в петък, 22 ноември. Тогава към 8 часа сутринта във Варна зародил скандал сред 30-годишния Николай Н. и очевидци. Пострадалият отишъл на адреса рано сутринта с приятелката си. В жилището на неговия прочут се намирали още трима мъже, един от които молдовският жител Анатоли М., непрекъснато пребиваващ в България от 2002 г. 

Николай се държал нападателно с останалите мъже. На излизане от вкъщи Анатоли намушкал с нож Николай, като съумял да му пререже артерия. Малко по-късно в болничното заведение потърпевшият умрял.

 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР