кадър Телевизия 7/8Слави Трифонов изрази мнение за развихрилия се скандал

...
кадър Телевизия 7/8Слави Трифонов изрази мнение за развихрилия се скандал
Коментари Харесай

Слави за скандала със сина на президента: Здравният министър не е жълта медия да внушава лъжи

кадър Телевизия 7/8

Слави Трифонов изрази мнение за развихрилия се скандал към сина на президента. Както е известно, здравният министър удостовери, че наследникът на Румен Радев е заловен от органите на реда на шумно празненство в столичен хостел и е нарушил ограниченията против ковид.

Ето какво написа по този мотив Слави в персоналния си профил във фейсбук:

" Колко забавно стана.

Аз не съм юрист на президента, само че когато нещо е незаслужено, то ме нервира и вбесява. А и нали президентската институция - това сме всички ние?

И по този начин. Няма и седмица, откогато президентът Румен Радев сподели, че ще се кандидатира за втори мандат и всички, които работят в отходните канали на публицистиката се активизираха да бълват „ матрял “. Например, тези от държавната тоалетна ПИК започнаха да ръсят гнусотии, внушения и откровени неистини, маскирани като читателски въпроси. Освен това, най-неочаквано министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов внуши, че синът на президента Румен Радев е бил задържан на незаконен ваучър с хулигански прояви.

Прочетете си десетките заглавия по уеб страниците, които тиражираха това подстрекателство.

Всъщност, през днешния ден по-късно пресслужбата на Президентството публично опроверга тези изказвания. Синът на президента не е задържан или арестуван в РПУ.

Само мен ли ме е гнус от това непоносимо държание на медии и на политици? Защото министърът не е жълта медия да внушава неистини. Той е облечен с власт и отговорности. Нещо, което очевидно не схваща. Но очевидно схваща по какъв начин орално (защото става дума за направено с уста изявление) да се хареса на оня, дето го влачи в джипката като куфар по автомагистралите.

Другият е по-ясен. Той от дълго време е основен отходен рупор на властта. Но злокобното е, че в случай че в този момент си мълчим, всеки един човек, всеки един от нас, може да стане жертва на тази пропагандна фекална машина.

Идва 4-ти април – да пуснем водата. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР