Кадър ПикСтоличани излизат на простест срещо поскъпването на водата, което

...
Кадър ПикСтоличани излизат на простест срещо поскъпването на водата, което
Коментари Харесай

Извънредно! Бунт пред КЕВР за поскъпването на водата. Хората скандират: Оставка!

Кадър Пик

Столичани излизат на простест срещо повишаването на водата, което през днешния ден КЕВР би трябвало да разиска по искане на " Софийска вода ". Възмутените напомнят, че монополистът изпраща по две сметки месечно на жителите, че от чешмите тече наслойка и цели региони постоянно остават без живителната течност, по тази причина не схващат какво постанова нарастването и за какво с днешна дата би трябвало да поемат разноски, които вложителят от дълго време би трябвало да е направил, с цел да ограничи загубите на вода и да направи усъвършенствания във водоснабдяването, написа Пик.

На мястото е съвсем цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия. На мястото са Красимир Янков, Иван Иван, Георги Свиленски, Таско Ерменков и водачът на столичната Българска социалистическа партия Калоян Паргов.  Личният фотограф на Българска социалистическа партия пък се появи да направи фотосесия на митинга.

Бившият народен представител от " Атака " и сътрудник от Държавна сигурност Велизар Енчев на часа яхна митинга, като го употребява за политическа отплата, обвинявайки някогашните си съпартийци за това, че преди време протестирали тъкмо пред регулатора, а в този момент се изпокрили. Енчев прикани столичани да излязат на митинга. 

Присъстващите на митинга желаят оставката на КЕВР с крясъци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР