Кадър Нова твВеднага след като стана ясна новината за задържането

...
Кадър Нова твВеднага след като стана ясна новината за задържането
Коментари Харесай

Бунт в Момчилград! Граждани решени да ликвидират Мехмед: Той е едно животно, убило невинно дете!

Кадър Нова тв

Веднага откакто стана ясна новината за задържането на братовчеда на момиченцето - Мехмед Муса, хората от града показаха терзание. Още нощес те се събраха пред блока на убитата Дамла, през днешния ден те още веднъж са там на митинг, предава Нова телевизия.

" Притеснени сме тъй като би трябвало да знаем претекстовете за какво е осъществено това тежко закононарушение. Искаме да забележим улики. Протестите ще не престават, в случай че органите не си свършат работата ", заплаши момчилградчанин, представен от Блиц.

" Полицията няма още отговори на значими въпроси. Самопризнанието не е доказателство. Ние не сме сигурни, че е той. И той отново към този момент е изкаран психологично болен ", възмути се различен съгражданин на килъра.

" Страх ни е, че този човек ще го изкарат психологично болен и ще излезе след няколко месеца. Ние няма да го поносим тук. Той е едно животно, дето е умъртвило една почтена, а като се върне тука, ние ще го убием и след това ние ще лежим в пандиза, тъй като сме естествени! Досега не сме видели да се закача с някого. Никога не е споделил на някого нещо. Не сме чували нищо неприятно за него ", сподели млад мъж.

" Той има боязън от някъде, някой несъмнено го е заплашил. Заедно бяхме в болничното заведение, той от татко си чу това нещо за гибелта на момичето. Към детето постоянно се е отнасял добре ", сподели майката на Мехмед - Фатме Хасан, която пък въпреки всичко призна, че в петък вечерта синът й е излизал и се е прибрал към 1 през нощта. 



Мехмед е работел в мобилен оператор и във фабриката, където е работела и майката.

" Не сме спокойни още веднъж. Не е потвърдено, че слуховете не са истина. Ако се потвърди, че е психологично болен, те ще го върнат тук при нас и какво? Нашите внуци ще са под този стрес, под който сме сега. В нашия град до момента се страхувахме от уличните кучета, а към този момент има убити сред нас. Как се чака да реагираме? Естествено, че ще се вдигнем ", съобщи млада дама, протестираща пред блока на убитата Дамла.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР