Кадър: Нова ТвВ интервю пред Ина Чочева за На кафе

...
Кадър: Нова ТвВ интервю пред Ина Чочева за На кафе
Коментари Харесай

Всеки трябва да чуе това! Красимир Балъков обясни какво трябва да правят младите хора в България, за да се реализират в живота

Кадър: Нова Тв

В изявление пред Ина Чочева за „ На кафе ” по Нова Тв Красимир Балъков показа по какъв начин вижда развиването на младежите в България и какви качества би било хубаво да вземат от чужбина, с цел да се осъществят в живота.

Ето по какъв начин футболната легенда отговори на въпросите:

Имаш опция да работиш с по-младото потомство. Кои са най-големите разлики?

Светът е отворен сега, за разлика от нашето време, доста по-отворен, доста по-динамичен. Разбира се, на младите е по-тежко и по-трудно, само че не ги оправдаваме. Те би трябвало да се борят по собствен метод и да си намерят своя път.

По-трудно ли е да се стимулират младите отпреди?

Повече многообразие има в живота. Когато си младеж, искаш от всичко да опиташ, и допускам, че е по-трудно да се стимулират. Но въпреки всичко има младежи, които резервират централизация, непоклатимост и баланс в живота, и реализират триумфи.

Вслушват ли се младите в препоръките?

Тези, които слушат вървят напред, тези които не слушат, боксуват.

Ивмаш опция в този момент да си повече в България. Дълги години беше на открито. Какви паралели може да направиш като качествата, които е хубаво да вземат младите от чужбина?

Дисциплината преди всичко, вярата в себе си, което малко или доста при нас по-малко го има. И нещо, което ние го имахме преди - желанието да се осъществяваме.

Сравнявайки живота в България, в този момент по какъв начин ти се коства?

Развитие имаме, постепенно, постепенно, само че славно. Надавям се в бъдеще по-бързи крачки да вършим към тази интеграция в Европа, тъй като умиране има, избавление няма, ние сме тръгнали към този момент по веднъж.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР