Кадър Нова твСлед подобни инциденти, като този в Казънлък, където

...
Кадър Нова твСлед подобни инциденти, като този в Казънлък, където
Коментари Харесай

Проф. Румен Миланов за жертвите на пътя: Някога шофьорският курс беше съкратен, за да излиза по-евтиничко. По-евтиничко ли е наистина!? Колко семейства са затрити по пътищата вече!?

Кадър Нова тв

След сходни произшествия, като този в Казънлък, където в злополука починаха шестима души, стартира един безпорядък и в последна сметка няма резултат. Сега какво ще вършим - корупция ли ще борим или желаеме да създадем младите водачи по-отговорни, по-добри? Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Румен Миланов, специалист по пътна сигурност.

В едни други времена и други обществени връзки шофьорския курс беше доктрина, процедура, извършения на паркинг. Времето мина, нещата се трансформираха. Взе се решение част от курса да се редуцира, с цел да излиза по-евтиничко. Но дали в действителност излиза по-евтиничко!? Според мен ето отсам би трябвало да се почне - да се нормира избран размер от познания, които би трябвало да се придобият от младия водач. Да, по-скъпо ще е, само че не можем да пуснем всеки на пътя, тъй като е рисково. Ето в този момент какъв брой фамилии са затрити! Е, кое излиза по-евтино!?, разяснява проф. Миланов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР