Кадър Нова твОбединеното кралство няма колебания по случая Скрипал. Има

...
Кадър Нова твОбединеното кралство няма колебания по случая Скрипал. Има
Коментари Харесай

Британският посланик у нас убедена: Има голяма вероятност Русия да е виновна за отровата Новичок

Кадър Нова тв

Обединеното кралство няма съмнения по случая " Скрипал ". Има огромна възможност Русия да е отговорна за отровата " Новичок ". Такова мнение изрази в ефира на Нова тв посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс, представена от Блиц.

" Тази заран 27 страни потвърдиха, че са съгласни с тази оценка, вследствие на което експулсират 147 дипломати. Имаме съществено съдебно-медицински доказателства, че в последните години Русия развива нервнопаралитични вещества за убийства по целия свят.

Този случай е единствено един детайл от поредност дейности от страна на Русия. За нас е значимо да кажем стига толкоз. От години Русия погазва интернационалния правов ред ", разяснява още Хопкинс. 

Тя обаче не пожела да разяснява дали и сегашната увереност и доказателства на Лондон не са като ония за химическите оръжия на Ирак, които подпалиха войната там преди години, а след това се оказа, че са блъф. 

" Очакваме неутрален интернационален разбор и имаме цялостна убеденост в резултатите за веществото. Проследяваме теориите, които циркулират в съветските медии, които са 24 на брой и те са в спектъра от безусловно невъзможното до безусловно смехотворното. Всичко това, популяризирано в съветското пространство, е една мрежа от неистини. 

България към този момент изрази своята доста мощна поддръжка и взаимност, нещо, за което благодарим. Обръщаме се към всички съдружници по целия свят да окажат поддръжка. Солидарността е единият детайл, само че става въпрос за нашата обща сигурност ", посланикът на Англия у нас. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР