Кадър Нова твЖителите на Банско вече могат да се възползват

...
Кадър Нова твЖителите на Банско вече могат да се възползват
Коментари Харесай

Доктори консултират жителите на Банско безплатно онлайн

Кадър Нова тв

Жителите на Банско към този момент могат да се възползват от безвъзмездни онлайн медицински съвещания. Виртуалните прегледи стават по имейл или в обществените мрежи. Идеята е на хирурга д-р Румен Пандев, който е родом от блокирания град, споделя в репортаж Нова тв.

Вече второ денонощие лекарят не стопира да съветва пациенти от вкъщи си в София - онлайн и по телефона. Преди дни хирургът решава да „ отвори “ виртуална клиника за хората от курорта. Самият той също е под домашна карантина, така като е бил в Банско. 

„ Ако местните имат нужда от здравна помощ, то дано ми пишат имейл или в обществената мрежа, разказа Пандев.

Към самодейността му се причисляват и други доктори. Румен Пандев създава Фейсбук група, която бързо набира известност. Само за два дни съветваните пациенти са десетки. 

„ Те не са незабавни случаи и са изпратили проучвания, дружно с въпроси. Имаше случай на 11-годишно дете, което имаше някакъв проблем. То е в Банско, само че въпросът не е в моята компетентност. Аз не съм педиатър и по тази причина ангажирахме други експерти, които да оказват помощ “, разказа Пандев.

Лекарят е безапелационен, че хората би трябвало да останат по домовете си. Това ще направи и той, като ще продължи да съветва пациенти.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР