Кадър Нова твИ Надежда Нейнски коментира трагедията отпреди 20 години.

...
Кадър Нова твИ Надежда Нейнски коментира трагедията отпреди 20 години.
Коментари Харесай

Надежда Нейнски за 11.09.: Бях в парламента, помислих, че е филм

Кадър Нова тв

И Надежда Нейнски разяснява нещастието отпреди 20 години. Новината за терора на 11 септември заварва Надежда Нейнски в Народното събрание. Тя си спомни за този ден пред Нова тв.

" Точно този кадър с рухването на втората кула, който в този момент пуснахте, беше като дежа вю - добави тя. - Мислех, че е епизод от филм, до момента в който пристигна ужасът от осъзнаването, че светът се оказа съществено заплашен. Виждаш една суперсила, извънредно мощна стопанска система, която е толкоз уязвима към терора, колкото по-малките. "

Тогава нацията е била доста сплотена и имала потребност да даде отпор на атентаторите и това довело до повече права на армията и полицията.

" Движението Black life`s matter се случи точно като тип ехтене от онези изключителни права, които органите на реда в Съединени американски щати получиха вследствие на битката с терора след 11 септември 2001 година ", разяснява още Надежда Нейнски пред Нова тв.

Според нея би трябвало да се прави разлика между тероризъм и политически екстремизъм. Смисълът на първото е да се всее боязън, до момента в който второто е идеологията и без да се стигне до корените й, няма по какъв начин да се противодейства на тероризма.

По въпроса колко имигранти предвижда, тя разяснява, че това е доста мъчно, само че бежанци ще има заради споровете в света и Близкия изток. Тези хора не могат да останат единствено там. " Имигранти ще има, разновидността да бъдат спрени през огради, е наивно. Най-важното да се намерения по какъв начин да останат покрай мястото на спора, а не да се разпилян ", сподели още Нейнски.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР