Кадър Нова твБлизки на 7-годишната Кристин, която беше жестоко убита

...
Кадър Нова твБлизки на 7-годишната Кристин, която беше жестоко убита
Коментари Харесай

Бабата на 7-годишната Кристин: Аз съм новата Жана Дарк, която ще поведе българите

Кадър Нова тв

Близки на 7-годишната Кристин, която беше грубо убита в Сотиря през днешния ден пробваха да създадат митинг пред правосъдната палата против намаляването на наказването на причинителя, само че откакто полицията им забрани да застанат пред постройката на съда, с цел да показват позицията си, изключително след диалозите в Народното събрание, хората минаха от кротичък митинг към гражданско непокорство, съобщи Нова тв.

Това към този момент е гражданско непокорство. За следващ път се подиграха с българския народ. Начинът, по който са провели целия спор в Народното събрание е афектиран за всеки един жител, а да не приказваме за почернените близки и родственици. Това разяснява една от главните организаторки на гражданските дейности Доника. 

Разграничаваме се от всички партий, от предизборната акция, която тече сега. осъждаме метода, по който депутатите са провели дебата оня ден, добави тя.

Не мога да приема, че депутатите не желаят да одобряват на първо четене доживотната присъда безправо на подмяна за тежките закононарушения, каквото е умишленото ликвидиране, разяснява бабата на дребната Кристин, която държи в ръцете си тетрадката на момичнцето, което през днешния ден трябваше да е първокласничка. 

Може би съм новата Жана Дарк, която ще поведе българите в тази борба. Депутатите би трябвало да ме чуят и да одобряват доживотните присъди за убийците. Не желая нищо повече. Само на убийците да им се поставя доживот без право на подмяна. Нищо друго не желая. Искам правдивост за моето момиченце, за цветенцето, което откъснаха на такава нежна възраст. Трябваше да бъде първи клас, а не съумя да престъпи прага, разяснява бабата на дребната Кристин.

Не желаеме кой знае какво! Само това, настоя почернената жена. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР