Кадър Нова твБащата на Радостина, която обвини директора на училището

...
Кадър Нова твБащата на Радостина, която обвини директора на училището
Коментари Харесай

Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев

Кадър Нова тв

Бащата на Радостина, която упрекна шефа на учебното заведение в Ново Паничарево Христо Радев за блудничество, ще го съди, само че единствено за един лев.

``
реклама

„ Ще диря алегорично обезщетение, с цел да потвърдя на България, че не го осъждам за пари. Имам си задоволително “, сподели Христо Христов пред камерата на Нова телевизия.

Съпругата му Анка пък показа, че щерка им се оплаквала от похищенията на школския началник още през предходната година.

„ Ние обаче не й повярвахме. Тя споделяше, че я е пипал по дупето. Детето отива до тоалетната, а той я вика да вземе записка за обществените, въпреки че не съм я пращала. Не подадохме сигнал преди, тъй като нямахме доказателства “, прибавя майката на седмокласничката, представена от Флагман.бг.

Пасторът на евангелската черква Христо Александров сподели, че похищенията на Радев не са от през вчерашния ден.

„ Той се е занимавал с това от дълго време. Племенницата ми е споделя, че още преди 10 години тя и нейни съученички са потърпевши от него Трябва да имаш доказателства, а и ние сме роми. Затова не сме подавали сигнали “, прибавя Александров.

Припомняме, че през вчерашния ден Бургаският областен съд пусна Радев под домакински арест. Съдия Яна Атанасова стимулира решението с неналичието на безапелационни доказателства, че шефът е направил блудствени дейности с ромката.
Самият Радев разгласи в правосъдната зала, че обвиняванията са вендета от страна на 3 цигански клана в селото. Бащата на Радостина - Христо пък е уволнен от учебното заведение, малко преди да дойдат обвиняванията против шефа. 

Освен 14-годишната госпожица против Радев са дали показания още 3 девойки - всички от ромски генезис. Те са приятелки на Радостина, а едното от тях е нейна братовчедка. 

По време на мярката за неотклонение стана беше разкрито, че няма никакъв видеозапис на случката. Момичето записало единствено аудио, на което се чувал главно нейният глас. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР