Кадър Нова твАнглия разгроми България с 6 на 0 на

...
Кадър Нова твАнглия разгроми България с 6 на 0 на
Коментари Харесай

Чуждите медии за нас след погрома ни на стадиона и обидите: Отвратително!, Срам за София!, Неудачници!, Изхвърлете ги!, Жалки и окаяни

Кадър Нова тв

Англия разгроми България с 6 на 0 на стадиона " Васил Левски " в европейска подготовка. Това беше и най-тежката домакинска загуба на националния тим в историята ни на футбола у нас. Мачът беше пресечен два пъти поради расистки викания по трибуните. А английската преса реагира унищожително на расистките мнения: " Отвратително!, " Срам за София! ", " Неудачници! ", " Изхвърлете ги! ", " Жалки и окаяни ". Това са единствено част от заглавията в днешните издания, само че всички те са в един дух - изрично наказание на расизма. 

" Английските играчи трябваше да си тръгнат поради раковото образувание на расизма, което се появи още веднъж ", написа британският Дейли Мирър, представен от Нова тв.

Само за половин час България се трансформира в тест за това дали международният футбол е подготвен да толерира по какъв начин млади чернокожи спортисти са обиждани поради цвета на кожата им. Мнозина приканват страните да бъдат изхвърлени от шампионати поради сходни обиди. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 19 секунди) Рейтинг: 66003 | Одобрение: 34968 факт е. България е страна на неудачници и комплексари. Какво му остава на един трагичен неудачник с изключение на расизма и да си има вяра, че е с арийска кръв, макар че тука който не е минал не ни е таковал.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!