Кадър: Нова ТвОще в края на 2017 г. е съобщено

...
Кадър: Нова ТвОще в края на 2017 г. е съобщено
Коментари Харесай

Порожанов: Не е лесна проверката на всички къщи за гости

Кадър: Нова Тв

" Още в края на 2017 година е обявено за 22 къщи, които не се употребяват по предопределение. Фонд “Земеделие ” си е приключил работата с инспекциите, 2016 година бяха качени всички къщи са гости в уеб страницата на фонда. 62 къщи са с констатация за неизпълняване на цялостния бизнес проект, към 2018 година " Това съобщи земеделският министър Румен Порожанов в " Здравей, България " по Нова Тв.

``
реклама

В момента сме в процедура по събиране на средства за неизползване по предопределение на къщите за посетители, сподели министърът.

Има ясни условия, че при неизползване по съответния ред, средствата се възвръщат, сподели той. Програмата е утвърдена 2008 година първите приеми и наредби са стартирани незабавно. Разплащателна организация доста прецизно е изпълнявала процедурите. За всеки един сигнал незабавно се е образувала инспекция, сподели Порожанов. Проблемът е неизползването по предопределение на къщите за посетители, финансирани в европари, сподели той.

Не е лесна инспекцията на всички къщи за посетители, ще отнеме 2 или 3 месеца, счита Порожанов. Няма липса на надзор, безапелационен е той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 аз (преди 8 секунди) Рейтинг: 132 | Одобрение: 67 Как да е лесна? Всички сте се навързали като вътрешности в тия схеми!  Как да използван закона, като ще изгорят наши хора! Проклети да сте! "Аз веч нямам благо, драго, а вий... вий сте идиоти! " Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР